2777
2789

ایشون من رو دورادور میشناخته خودش و خانوادش ولی من نه 

من رو دیده چند باری به خانوادش گفته بیان خواستگاری

من میدونم که قبلا دوست دختر داشته ولی الان طوری رفتار می کنه که نمیخواد قبل خواستگاری دوستی شکل بگیره یا خودش میاد شخصا ابراز علاقه کنه حس خوبی ندارم حس می کنم

بیشتر بخاطر پاکی و معصومیتم اومده جلو تا خودم نمی دونم خیلی گیجم کرده رفتارشو درک نمی کنم.منظورم این نیست بیاد پیشنهاد دوستی بده منظور من اینه چرا خودش نمیاد باهام ارتباط بگیره 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا،که حاصل شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه قبل تو دوس دختر داشته بی معطلی رد کن.پاکان برای پاکان. دوراشو زده پاک میخواد.

واااا الانه همه دیگه تو مجردی بایکی هسن این خانوم بشینه بشینه تاشاید یکی سربزیر و کرم نریخته بیاد خوستگاریش؟

حرفایی میزنیدا مهم بعدشه کاری ب گذشته طرف نباید داشته باشید اگه ادم درست و حسابی هست

عزیزم الان کدوم مردی دوست دختر نداشته؟

آها پس مشکلی نداری.

خوشبخت باشی.

به وفور دیدم  چنین مردایی. همسر خودمم یکیشه.

خوبه مشکلی نداری از این جهت. 

زخم‌ هایم را دوست دارم ، آنها شاهدان اصلی‌ام هستند ، که چطور شجاعانه زندگی کردم .

عزیزم‌همه مردا این ویژگیودارن ک زنیو بگیرن ک باشرف و عزت ببرن سرزندگیش و سرزبونا نندازه باافتخار ببره توزندگی و دخترپاک میخوان

و کسیو نخوان برای زندگی خلافشو عمل میکنن

متوجه شدی

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
واااا الانه همه دیگه تو مجردی بایکی هسن این خانوم بشینه بشینه تاشاید یکی سربزیر و کرم نریخته بیاد خو ...

گذشته‌س که آینده رو ترسیم میکنه. این حرف چرتو رواج ندین انقد. 

زخم‌ هایم را دوست دارم ، آنها شاهدان اصلی‌ام هستند ، که چطور شجاعانه زندگی کردم .

عزیزم‌همه مردا این ویژگیودارن ک زنیو بگیرن ک باشرف و عزت ببرن سرزندگیش و سرزبونا نندازه باافتخار ببر ...

نه والا

منظورتون اینه این آقا ته دلش منو نمیخواد؟

غرض رنجیدن ما بود از دنیا،که حاصل شد
نه والامنظورتون اینه این آقا ته دلش منو نمیخواد؟

نه میخوادت ک نمیخواد باهات دوست بشه سرزیونا بندازتت

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
گذشته‌س که آینده رو ترسیم میکنه. این حرف چرتو رواج ندین انقد.

چ حرف چرتی یچیزی یاد گرفتین میگین..الان من بشینم خودخوری کنم ک همسرم قبلا باکی بوده و چیکار میکرده یا بفرض خاستگار الانم چیکارا کرده ک درست نیس..نمیگم طرف خلافکار باشه چشم پوشی کنین ولی خیلی چیزا رو نباید برد زیر ذره بین