2777
2789
عنوان

حاضرید طبقه بالای مادرشوهر زندگی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 43 پست
مستاجری هم کم راحت نیستا سختی های خودشو داره

نه بابا.از نزدیکی که خیلی بهتره.من که راضیم از تصمیمم.روح و روانم سر جاشه😂البته من خیلی ساله ازدواج کروم.زمان ما خونه خریدن سخت نبود.دو سه سال مستاجر بودیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مستاجری هم کم راحت نیستا سختی های خودشو داره

عزیز من کل پول مستجری رو هرماه قرص اعصاب و داروهای ارامش بخش میخورم همه پول کرایه خونه هر ماهم پوله دوا درمونم میشه 🤣🤣

شماباخونواده همسربه مشکل نخوردین؟

مشکل در چه حد؟ دعوا و جدل و بحث نداریم.اختلاف نظر وجود داره و الان که بچه هام بزرگتر شدند این تفاوت فکر و سلیقه بیشتر نمایان شده ولی با رعایت احترام توضیح میدیم و گاهی هم سکوت میکنیم.

مزیت با هم بودنمون خیلی خیلی بیشتر از سختی های کنار هم بودنه

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
مشکل در چه حد؟ دعوا و جدل و بحث نداریم.اختلاف نظر وجود داره و الان که بچه هام بزرگتر شدند این تفاوت ...

مزیت هاشو میگی

فقط 18 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

“Dövüş sporlarını ruh halimi ve sağlığımı güçlendirmek için bir yol olarak seçtim. Doğa ve insanlardan fotoğraf çekmeyi çok seviyorum; her zaman etrafımdaki dünyadan ilham almak için peşindeyim. Hedefim sanatı ve sporu kullanarak toplumsal farkındalığı artırmak.”

۳سال بودم فکر میکنم باید به شوهرت نگاه کنی تا الان اجازه دخالت داده بهشون؟ازت حمایت میکنه همیشه؟تحت تأثیر حرفای خانوادش هست یا نه؟ در مورد مسائل زندگیتون با اونا حرف میزنه در مورد چیزایی که باید با تو مشورت کنه با اونام مشورت میکنه یا نه؟

و خانوادش ذاتشون چطوریه تشویق میکنن شوهرتو به عشق و محبت یا از دیدنش حالشون بد میشه

در انتها اگه جواب همه اینا به نفع تو بود بازم توصیه میکنم نری

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

میشه یادت بیارم البته ببخشیدا چیکار میکردن

کلیدمینداختن یهومیومدن تو.... کلی اهل رفت وامدبودن مدام مهمونی واینکه تک عروسم انتطارداشت همه کارهارومن کنم حتی دخترش پامیشدمیگفت توبشین عروس هس دیگه بااین حال مادرشوهرم ودخترش همیشه قیافه میگرفتن باهمه میگفتن میخندیدن بمن که میرسیدن توقیافه بودن که مثلایموقع احساس صمیمیت نکنم.... هرجامیگفتن حتی خونه همشهری هفته ای چنباربایدمیرفتیم اماخونه فامیل من بجزپدرومادرم نمیزاشتن اونقدزیاده که اینایه بخش کوچیکش بود

مزیت هاشو میگی

در همه جوانب زندگی چه مادی و چه معنوی حامی ما بودند و محبت می کنند و دلسوزند.اگر همکاری مادرشوهرم نبود من نمیتونستم تا این حد پیشرفت کنم. هوای خودم و بچه ها و کلا زندگیمون رو دارند. رابطمون هم عروس و مادرشوهری نیست بیشتر مثل مادر و دختر میمونه.در واقع دو تا زندگی یکی شده. من و تو بینمون نیست.

البته بگم بدون مشکل هم نیستیم ولی نه من کینه به دل میگیرم نه خانواده شوهرم. اگر مسئله ای پیش بیاد من میزارم به حساب دلسوزی زیاد که بلد نیستند چطور بیان کنند و اگر من خطایی کنم ایشون میزارند پای کم تجربگی.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
مشکل در چه حد؟ دعوا و جدل و بحث نداریم.اختلاف نظر وجود داره و الان که بچه هام بزرگتر شدند این تفاوت ...

اختلاف نظرکه ادم حتی باخونواده خودش هم داره.... ولی معمولاکسایی که یجازندگی میکنن باخونواده همسرنارضایتی بیشتره چون بیشترمواقع حس حسادت ونبوداستقلال ودخالت باعث مشکلات زیادی میشه من بعد11سال مستقل شدم متاسفانه الانم خیلی وقتهاحال روحیم خوب نیس ومدام ازارهایی که ازشون دیدم فراموش نمیشن واحساس مییکنم روزهای طلایی جونیم ازدست رفته

اختلاف نظرکه ادم حتی باخونواده خودش هم داره.... ولی معمولاکسایی که یجازندگی میکنن باخونواده همسرنارض ...

بله غالبا مشکلات زیاده مخصوصا اگر حد و حدود و حریم ها حفظ نشه و برداشت های اشتباه هم از رفتار یکدیگه داشته باشند.

متوجهم چه دردی رو تحمل کردید و اثر بعضی زخم ها عمیقه ولی باید سعی کنید عبور کنید.گذشته که دیگه برنمیگرده باید به حال و آینده توجه کرد 

بله غالبا مشکلات زیاده مخصوصا اگر حد و حدود و حریم ها حفظ نشه و برداشت های اشتباه هم از رفتار یکدیگه ...

سعی میکنم ولی گاهی بادوباره دیدنشون وتکراررفتارهاشون دوباره به گذشته برمیگردم...برام دعاکنید

سعی میکنم ولی گاهی بادوباره دیدنشون وتکراررفتارهاشون دوباره به گذشته برمیگردم...برام دعاکنید

ان شاالله عاقبت بخیر بشید.