ثبت نام تو این سایت بی احترامی به خود دختر هست. مادر شوهر همینجوری عروس رو میخوره وای به حال اینکه ع ...
مادر شوهر بیشعور بالاخره یه چیزو برای کوبوندن پیدا میکنه
اگه اینجوریه خود پسرم بهش زن ندادن
پسره هم تو سایت ثبت نام کرده
میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی باردار نیستم تیکر همینجوری هست
تبلیغ؟ من کی تبلیغ کردم ؟ توی تلویزیون برنامه عصر خانواده میارن دیدم معتبره دوست دارم یه راهنمایی و ...
نه عزیزم منم دیدم شبکه ۲ و ۱ تبلیغ می کنند . ولی تو اینستا هم دیدم طرف میگفت دخترهای ۱۰ تا ۱۵ ساله هم ثبت نام میکنند مادر واسطه اونهاست. تو سایت ثبت نام کنه بگه من شوهر میخام . دو روز دیگه مرده نمیکوبه تو سرش!
به نظرم که از بیشعوری خانواده و پسره هست دیگه همه جا همه جور ادمی پیدا میشن و دختر باید ج رد بده به ...
مگه رو دست خانواده مونده که بره تو این سایت ثبت نام کنه هر چی آدم بی لول هست میرن اونجا ثبت نام می کنند نصف بیشتر هم که قصد ازدواج ندارن هدف دیگه ای دارند
گفتن در یک جمله او را توصیف کن گفتم در آسمان تاریک در میان همه ستارگان او ماه من است))♥️
نه عزیزم منم دیدم شبکه ۲ و ۱ تبلیغ می کنند . ولی تو اینستا هم دیدم طرف میگفت دخترهای ۱۰ تا ۱۵ ساله ه ...
دختر 10 تا 15 رو که چه غلطا ولی مردی که بخواد اینو بکوبونه اخلاقشه بالاخره یه چیز برای کوبوندن پیدا میکنه
ولی خود پسره هم تو سایت ثبت نام کرده موضوع کوبوندن باشه
میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی باردار نیستم تیکر همینجوری هست
مگه رو دست خانواده مونده که بره تو این سایت ثبت نام کنه هر چی آدم بی لول هست میرن اونجا ثبت نام می ک ...
عزیزم این سایت معتبره مشکل های اونجوری کنترل میشه اینم یه راهی هست برای ازدواج
تو مملکت هنوز جا نیفتاده اول باید فرهنگش رو بسازنمنم نشنیدم کسی جواب گرفته باشه یا راضی باشه راستش
تو تلویزیون دیدم ولی خب فرهنگ هنوز اونجور جا نیافتاده