2777
2789
عنوان

همه دوستام ازدواج کردن حس خوبی ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 33 پست
ثبت نام تو این سایت بی احترامی به خود دختر هست. مادر شوهر همینجوری عروس رو میخوره وای به حال اینکه ع ...

مادر شوهر بیشعور بالاخره یه چیزو برای کوبوندن پیدا میکنه 

اگه اینجوریه خود پسرم بهش زن ندادن 

پسره هم تو سایت ثبت نام کرده 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

تبلیغ؟ من کی تبلیغ کردم ؟ توی تلویزیون برنامه عصر خانواده میارن دیدم معتبره دوست دارم یه راهنمایی و ...

نه عزیزم منم دیدم شبکه ۲ و ۱ تبلیغ می کنند . ولی تو اینستا هم دیدم طرف میگفت دخترهای ۱۰ تا ۱۵ ساله هم ثبت نام میکنند مادر واسطه اونهاست. تو سایت ثبت نام کنه بگه من شوهر میخام . دو روز دیگه مرده نمیکوبه تو سرش! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم که از بیشعوری خانواده و پسره هست دیگه همه جا همه جور ادمی پیدا میشن و دختر باید ج رد بده به ...

هنوز تا جا افتادن فرهنگ همچین پلتفرمایی فاصله داریم

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
نه عزیزم منم دیدم شبکه ۲ و ۱ تبلیغ می کنند . ولی تو اینستا هم دیدم طرف میگفت دخترهای ۱۰ تا ۱۵ ساله ه ...

من رفتم سایتو نگاه کردم 

مادرا برای دختر متولد ۸۸ هم حتی ثبت نام کرده بودن

هنگ کردم 

به نظرم که از بیشعوری خانواده و پسره هست دیگه همه جا همه جور ادمی پیدا میشن و دختر باید ج رد بده به ...

مگه رو دست خانواده مونده که بره تو این سایت ثبت نام کنه هر چی آدم بی لول هست میرن اونجا ثبت نام می کنند نصف بیشتر هم که قصد ازدواج ندارن هدف دیگه ای دارند 

گفتن در یک جمله او را توصیف کن گفتم در آسمان تاریک       در میان همه ستارگان او ماه  من است))♥️                           

من رفتم سایتو نگاه کردم مادرا برای دختر متولد ۸۸ هم حتی ثبت نام کرده بودنهنگ کردم

گفتم یه مشت آدم بی سطح و بی لول 

گفتن در یک جمله او را توصیف کن گفتم در آسمان تاریک       در میان همه ستارگان او ماه  من است))♥️                           

نه عزیزم منم دیدم شبکه ۲ و ۱ تبلیغ می کنند . ولی تو اینستا هم دیدم طرف میگفت دخترهای ۱۰ تا ۱۵ ساله ه ...

دختر 10 تا 15 رو که چه غلطا ولی مردی که بخواد اینو بکوبونه اخلاقشه بالاخره یه چیز برای کوبوندن پیدا میکنه

ولی خود پسره هم تو سایت ثبت نام کرده موضوع کوبوندن باشه 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

تبلیغ؟ من کی تبلیغ کردم ؟ توی تلویزیون برنامه عصر خانواده میارن دیدم معتبره دوست دارم یه راهنمایی و ...

تو مملکت هنوز جا نیفتاده

اول باید فرهنگش رو بسازن

منم نشنیدم کسی جواب گرفته باشه یا راضی باشه راستش

برا قسمت سجده زمان پریودی چکارکنیم؟

فکر نکنم مشکلی باشه بزنین گوگل 

مگه رو دست خانواده مونده که بره تو این سایت ثبت نام کنه هر چی آدم بی لول هست میرن اونجا ثبت نام می ک ...

عزیزم این سایت معتبره مشکل های اونجوری کنترل میشه  اینم یه راهی هست برای ازدواج 

تو مملکت هنوز جا نیفتاده اول باید فرهنگش رو بسازنمنم نشنیدم کسی جواب گرفته باشه یا راضی باشه راستش

تو تلویزیون دیدم ولی خب فرهنگ هنوز اونجور جا نیافتاده