2777
2789
عنوان

دلم گرفته‌

58 بازدید | 10 پست

سلام عزیزای دل 

دلم گرفته نمیدونم از بی ارادگی از تنبلی از اینکه نمیتونم لذت ببرم از زندگی از اینکه مجبورم بیام تو اتاق ب هوای اینکه شوهرم فک کنه دارم درس میخونم برا استخدامی ولی نمیخونم حوصله ندارم از اینور عاشق اینم برم سرکار میدونم دوست داشتن مهم نیست باید تلاش کنی ولی انگار بی رمقم جون ندارم حوصله هیچی دلم میخواست رها بودم آزاد فارغ از حس عذاب وجدان فیلم میدیم ورزش میکردم و یا ....

منم قبل کنکور اینجوری بودم.

چون فکر میکردم نمیتونم و هر کاری میکردم تا وظیفمو انجام ندم.ولی الان که تمام شده میگم ای کاش میخوندم🥲

شما هم یکم به خودتون سختی بدید بعدا واقعا لذت می‌برید و حداقل حسرتی براتون نمیمونه.

به خودتون بگید از همین الان شروع میکنم و تمام تلاشتون رو بکنید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم قبل کنکور اینجوری بودم.چون فکر میکردم نمیتونم و هر کاری میکردم تا وظیفمو انجام ندم.ولی الان که ت ...

مرسی عزیزممم ولی واقعاااا بخدا انگار بدنم قفل کرده قبلا خیلی درس میخوندم الان انگار خالی کردم با اینکه فقط ۳۰ روز مونده و من هیچ نخوندم

مرسی عزیزممم ولی واقعاااا بخدا انگار بدنم قفل کرده قبلا خیلی درس میخوندم الان انگار خالی کردم با این ...

به خودتون بگید فقط ۵ دقیقه میخونم و اگه واقعا بعد ۵ دقیقه بی خیال شدید ولش کنید.(انشالا که نمیشید😁)

پومودرو ۳۵ دقیقه ای بزارید بعد ۵ دقیقه استراحت و با خودتون بگید مثلا میخوام ۱۰۰۰ تا پومودرو بخونم(۳۵ فقط روی درس تمرکز کنید.)

به خودتون بگید فقط ۵ دقیقه میخونم و اگه واقعا بعد ۵ دقیقه بی خیال شدید ولش کنید.(انشالا که نمیشید😁) ...

الان تاپیک هات دیدم الهییییی از ته دل برات خوشحالم ک خانوم دکتر شدی خوشبحالت

منم قبل کنکور اینجوری بودم.چون فکر میکردم نمیتونم و هر کاری میکردم تا وظیفمو انجام ندم.ولی الان که ت ...

شما ک قبول شدی خدارووووشکر از صمیم قلب برات خوشحالمممم واقعا من متاهلم متولد ۸۰ گاهی میزنه ب سرم بخونم برا کنکور اما میدونم باید امتحان نهایی بدم اینا ....

نمیدونم گیجم و فرا تر از گیج خوشبحالت مسیر قشنگی قدم گذاشتی بهترین ها نصیبت