2777
2789
عنوان

چی باید توی زندگیتون باشه که دیگه غصه نخورید❔️

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 50 پست
من و ۱۸ سال برگردونه عقب اما باهمین سطح درک و فهم الآنم .نمیخوام چیزی بهم بده خودم همه چی و درست میک ...

خوشحالم که تجربه و درکتون انقدر فرق کرده با ۱۸ سال پیشتون ، امیدوارم با دقت برای بقیه زندگیتون ازش استفاده کنید و حسرت زیادی نخورید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میفهمم چی میگی قشنگم:) کاش شرایطشو داشتی میرفتی پیش روانپزشک ، میدونم همه گارد میگیرن و فکر میکنن ...

مشاور داشتم دو سه ماه هزینه اش سنگین بود نتونستم ادامه بدم وضعیت روحیم خیلی بده حقیقت دیگه امیدی به درمان ندارم..

درمان کنم که چی بشه ؟؟

خوب بشم که چی بشه؟؟؟

نمیخوام زندگی کنم به کی قسم بخورم باور بشه💔

کاش نبودم . کاش نباشم

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!