یک پری کوچولو با روح گل ارکیده که اسمش بارانه💛 رنگ چشام آبی هستش و خیلی شاد و مغرورم و گاهی اوقات سلیطه و عصبی و اخلاق دلی هم ندارم مشکل داری با اخلاقم باهام حرف نزن💖 💝💌💕💞❤💓FAIRY ORCHID💓❤💞💕💌💝
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
همه اکثرا یا سلامتی میخوان یا پول؟ شما هیچکدومو نمیخواید؟
نه نه.
فقط مرگ...
روحم اینقدر زخمی و درد کشیده است که با هیچی جز مرگ خوب نمیشم...
کاش یه نفر درکم میکرد میفهمید چی میگم
ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
نه نه.فقط مرگ...روحم اینقدر زخمی و درد کشیده است که با هیچی جز مرگ خوب نمیشم...کاش یه نفر درکم میکرد ...
میفهمم چی میگی قشنگم:)
کاش شرایطشو داشتی میرفتی پیش روانپزشک ، میدونم همه گارد میگیرن و فکر میکنن روانپزشک کمک نمیکنه ولی اگه تو این دنیا یه نفر باشه که قرار باشه واقعا درکت کنه همونه ..