2777
2789
عنوان

چی باید توی زندگیتون باشه که دیگه غصه نخورید❔️

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 50 پست
هیچی دیگه نمیخوام به نظرم تا الان خدا خیلی باهام خوب بدهامیدوارم همه زندگی ها آکنده از غم باشه❤

چقدر خوشحال شدم ک حال دلتون خوبه 

امیدوارم همیشه همینطوری قوی بمونید

اکنده یعنی پُر عزیزم 🙄

کیبورد اشتباه نوشته😒😑

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده که اسمش بارانه💛 رنگ چشام آبی هستش و خیلی شاد و مغرورم و گاهی اوقات سلیطه و عصبی و اخلاق دلی هم ندارم مشکل داری با اخلاقم باهام حرف نزن💖                                            💝💌💕💞❤💓FAIRY ORCHID💓❤💞💕💌💝                                  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه چیز هست خداراشکر 

فقط یه کار خوب برای همسرم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
همه اکثرا یا سلامتی میخوان یا پول؟ شما هیچکدومو نمیخواید؟

نه نه.

فقط مرگ...

روحم اینقدر زخمی و درد کشیده است که با هیچی جز مرگ خوب نمیشم...

کاش یه نفر درکم میکرد میفهمید چی میگم 

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
راستش سلامتی پسرم و خودمدر ابعاد بزرگتر همه به طور یکسان از عشق سلامتی پول بهره مند باسن

چقدر قشنگ که برای بقیه هم آرزوی خوب کردید .. 

امیدوارم سلامتیتون رو بدست بیارید 🫶🏻

می بینم که همه پول لازمن 

کاش هیچ فقیری توی دنیا وجود نداشته باشه 

کاش پول مثل برگ درخت بود یه عالمه بود 

بخدا منم لایق خوشبختی بودم 

الان حس آدمی رو دارم که هر روز بیشتر. توی گرونی و بی پولی و فقر غرق می شم 

نه نه.فقط مرگ...روحم اینقدر زخمی و درد کشیده است که با هیچی جز مرگ خوب نمیشم...کاش یه نفر درکم میکرد ...

میفهمم چی میگی قشنگم:)   

کاش شرایطشو داشتی میرفتی پیش روانپزشک ، میدونم همه گارد میگیرن و فکر میکنن روانپزشک کمک نمیکنه ولی اگه تو این دنیا یه نفر باشه که قرار باشه واقعا درکت کنه همونه ..

بهش فکر کن،  یه شانس ب خودت بده ، فقط یکی 

می بینم که همه پول لازمن کاش هیچ فقیری توی دنیا وجود نداشته باشه کاش پول مثل برگ درخت بود یه عالمه ب ...

اکثرا پول یا سلامتی ،  توی ایران طبیعیه