2777
2789
عنوان

بچمو بردم آرایشگاه تر زد به موهاش دلم میخواد بشینم گریه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 37 پست
یکم روغن بزنی در نمیاد تا اون موقعه ؟برو یه ارایشگاه بلا شهر تون معروف باشه یا می تونه درستش کنه اگه ...

روز عکاسی میبرمش آرایشگاه درست کنه ، امروز هم این آرایشگره یکم ژل زد که مثلاً واسه هفته بعد ببینه چجوری میشه که قیافه بچه داغون شده بود 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روز عکاسی میبرمش آرایشگاه درست کنه ، امروز هم این آرایشگره یکم ژل زد که مثلاً واسه هفته بعد ببینه چج ...

خب کارش خوب نبوده که اینجوری سده حداقل برای ژل اینا نبرش خراب کرده

چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!

نه عمرأ ببرمش اونجا دوست شوهرم بود ، به شوهرم گفتم دیگه خودتم حق نداری بری اونجا

خداکنه خوب در بیاد اگه هم خوب در نیومد حالا عکسه بعد برای عید یا تولدش یه عکس با مدل مو بهتر بگیر بزرگ شه یادگاری می مونه

چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!

خداکنه خوب در بیاد اگه هم خوب در نیومد حالا عکسه بعد برای عید یا تولدش یه عکس با مدل مو بهتر بگیر بز ...

واسه تولدش بردمش آرایشگاه خودم ازش عکس گرفتم خیلی خوب شده بود ، همون عکسا رو میبرم چاپ میکنم 

واسه تولدش بردمش آرایشگاه خودم ازش عکس گرفتم خیلی خوب شده بود ، همون عکسا رو میبرم چاپ میکنم

عه چقدر خوب😍

بچه ام پسره خواهر 😂، دختر بود که انقدر کوتاه نمیکردم موهاشو

ای بابا

خب پس یه راه حل بهتر اینه ک موهاش رو ژل بزنی و بزنی بالا، خیلی خوشگل میشه، جلوی مو هرچی کوتاه تر باشه این قشنگتره