2777
2789
عنوان

کنکوریا شما بودید کدومو انتخاب می‌کردید

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 60 پست
خب از چ لحاظ؟

بیین من رشته انسانی هستم کنکوری ام مثل تو می‌تونم بگم مثلا یه آقا که یکی از زیر شاخه ای رشته مو رفته الان مشاوره من شده درسته؟ خب الان روانشناس که گفتن برای مشاوره از نظر من جالب نیست انشالله موفق باشی و رشته خیلی خوبی بیاری بهترینها رو برات آرزومندم و اینکه بری یه موسسه ای مشاوره تحصیلی بگیری بهتره تا دکتر و..... اکثرا مشاوره های تخصصی و تحصیلی که می‌شناختم مدرک معتبر تری داشتن و توی موسسه بودن و اینم بگم به یه فرد سالخورده نیاز داری چرا چون میخوای هزینه کنی درسته؟ من مشاوره دو سال نداشتم امسال هم ندارم ولی چند بار دیدم و رفتم موسسه آموزشی ولی ماز نبودن یه آقا بود عالی بود کارش خیلی‌ تخصص داشت حالا بستگی به خودت داره من پسر خالم کلی هزینه کرد آخرش هیچی به هیچی در ضمن اینم بگم بعضی از مشاوره های تحصیلی هر چیزی رو راجب کنکور امسال نمی‌دونن میگن قرار اومده از آموزش پرورش تغییری برای پایه دوازدهم سال آخر شه هر بار یه طوره ولی از نظر من برو یه چند تا موسسه از دخترا و پسرا اونجا سوال کن برای مشاوره شون ببین چطوره حالا هر چی نظر خودت هست براتون کلی آرزو موفقیت میکنم عزیزم 🤍🧡💋🥺🦋منم امسال کنکور دارم برام دعا کن🤲🏻

فقط 45 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›برای رسیدن به آرزوم صلوات بفرستین امسال دانشگاه قبول شم🌸 باردار نیستم برای هدفم تیکر زدم .تنهایی قشنگ تر از وقت گذروندن با آدمای بی ارزشه

نظر من اینه بری چند جا سوال کنی برای مشاوره تحصیلی اگر خوب نبود برو با این دومی که این بنظر من عالیه به هرحال موفق باشید امسال کنکور داری 😘🥰؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›برای رسیدن به آرزوم صلوات بفرستین امسال دانشگاه قبول شم🌸 باردار نیستم برای هدفم تیکر زدم .تنهایی قشنگ تر از وقت گذروندن با آدمای بی ارزشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگم یه سوال ،حس میکنی شرایط ما برای تعهد خدمت بهتر میشه تا ۷ سال دیگه؟ آخه ۱۳۵۶ نفر توی استان ما ام ...

اره بابا هرچقدر تعداد بیشتر شرایط بهتر هرسالم تعهدی میگیرن 

قبلا تعهد بیشتر بود بعدها کم کردن بازم کم میکنن بنظرم چون تعداد زیاده این همه سال تعهد هم نیاز نیس 

همین الانم شما فک کنم 2 سال طرحت جز تعهده 

از طرفی زمان اینترنی رو هم من شنیدم با تعهد حساب میکنن ک اگ اینطور باشه درواقع شما کلا ی 6.5 سال بیشتر از بقیه تعهد داری اونم 10 روز در ماه بقیه روزا برا خودتی 

نظر من اینه بری چند جا سوال کنی برای مشاوره تحصیلی اگر خوب نبود برو با این دومی که این بنظر من عالیه ...

بله عزیزم دلم 

دومی از چ لحاظ خوبه؟ 

منم دلم با دومیه چون با اولی داشتم ی جوریه 

از لحاظ روحیه ای خوب نیس این اولی صحبت کردن باهاش دلمو قرص میکنه انگار خیلی خانم با اخلاقیه خوشم اومد ازش انگار حالا گفتم نمونه برنامه بفرسته ببینم چطوره اگ خوب بود با همون ادامه میدم 

اره بابا هرچقدر تعداد بیشتر شرایط بهتر هرسالم تعهدی میگیرن قبلا تعهد بیشتر بود بعدها کم کردن بازم کم ...

خوبه پس. بنظرت تا چند سال میکنن تعداد سال تعهد رو؟ الان با طرح و اینترنی، ۸ سال و ۹‌ماهه. 

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

بیین من رشته انسانی هستم کنکوری ام مثل تو می‌تونم بگم مثلا یه آقا که یکی از زیر شاخه ای رشته مو رفته ...

این مشاور دومیه ک گفتم با موسسه کار میکنه تو مدرسه هم کار میکنه 

قبلا میگفت تو نوتروفیل چندتا موسسه کنکوری دیگ بوده 

بله عزیزم دلم دومی از چ لحاظ خوبه؟ منم دلم با دومیه چون با اولی داشتم ی جوریه از لحاظ روحیه ای خوب ن ...

عالیه منم خوشم اومد از تعریف تون انشالله که موفق باشی گلم و هر آرزوی دارین بهش برسی هر رشته‌ای دوست داری قبول شی از خدا میخوام هر رشته دانشگاهی که می‌خوای اسمت بیاد 🙏🏻🌸🌹

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خوبه پس. بنظرت تا چند سال میکنن تعداد سال تعهد رو؟ الان با طرح و اینترنی، ۸ سال و ۹‌ماهه.

نظر منه اینه میارن رو 5، 6 سال چون نیاز جامعه رفته رفته کمتر میشه و رفع میشه 

این مشاور دومیه ک گفتم با موسسه کار میکنه تو مدرسه هم کار میکنه قبلا میگفت تو نوتروفیل چندتا موسسه ک ...

عالیه همین خوبه بهترین ها رو براتون آرزومندم گلم انشالله که دانشگاه رشته خیلی‌ خوبی قبول شی موفق باشی به کل آرزوت ها برسی امیدوارم خدا آینده خیلی خوب روشنی نصیبت کنه الهی آمین 🧿💗

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قربونت گلم ممنون از دعای قشنگت

🫂💙

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظر منه اینه میارن رو 5، 6 سال چون نیاز جامعه رفته رفته کمتر میشه و رفع میشه

درسته. موافقم باهات.  آخه این همه آدم پزشک عمومی تعهدی هستن. چ خبره دیگه؟؟

تبریز،جا نبود براشون ( ورودی های ۹۶) . بهشون گفته بودن که  فعلا نیازی نیست برید تعهد. آخه جا نبود

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

قربونت قشنگم همچنین برای شما❤️🎓

مرسی گلم 💋♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درسته. موافقم باهات. آخه این همه آدم پزشک عمومی تعهدی هستن. چ خبره دیگه؟؟تبریز،جا نبود براشون ( ورو ...

اووو 

راستی امسال ی چیز جالب دیدم 

از بندرعباس تعهدی تبریز قبول شدن مگ میشه اینطوری؟ 

از ی استان ب استان دیگ؟ مگ بومی گزین نبود؟