بچه ها من خیلی به بقیه محبت میکنم و واقعا رفتارم باهاشون خوبه ، مثلا چندتا از دوستامو با اینکه اونا برای من تالا هیچ کاری نکرده بودن، من برا تولداشون سورپرایزشون کردم ولی اونا فقط یه تشکر معمولی کردن حتی جبران نکردن که هیچ تمایل هم نداشتن باهام در ارتباط باشن، یا مثلا خواهرام بهشون زنگ میزنم و حتی بد هم باهام صحبت میکنن ازشون چیزی به دل نمیگیرم ولی اصلاااااا خوششون نمیاد باهام رفت و آمد داشته باشن، به هر دوستیمم میگم بیا با شوهرامون بریم بیرون نمیان.. فقط زنونه بعضی اوقات میان. نمیدونم چیکار کنم؟ خیلی حس تنهایی دارم، چرا رفتارشون اینجوریه؟
ببین من اینم قبول دارم مهربونی زیاد بعضیارو زیاده خاه میکنهعزیزم بخش بعدی رو متوجه نشدم؟
یعنی بخوام دقیق بگم، ۴ تا از دوستامو برا تولداشون سوپرایز کردم، گل و هدیه گرفتم، اونا هم یه تشکر معمولی کردن، و حتی من دیگه به دوتاشون پیشنهاد بیرون ندادم اونا هم چند ماهه پیشنهاد ندادن، به دوتا دیگشون هم پیشنهاد دادم هی بهونه آوردن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!