2777
2789
عنوان

از خانوادم از این‌دنیا از آدماش

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 33 پست
دلم‌میخواد تنها یجای عجیب غریب زندگی کنم دعوا نباشه

عزیزم میدونم سخته بخای توی خونه پرتنش درس بخونی چون واقعا تمرکزی نمیمونه ولی اگه واقعا هدف داری و میخای درس بخونی برو کتابخونه درس بخون نمیدونم مال کدوم شهری حداقل اینجوری تمرکز داری و شبها میای خونه متاسفانه تو توانایی تغییر خانوادت رو نداری

عزیزم میدونم سخته بخای توی خونه پرتنش درس بخونی چون واقعا تمرکزی نمیمونه ولی اگه واقعا هدف داری و می ...

خاندازه من‌میزارن برم کتابخونه درد من این نیست یقط کاش 

من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسم‌من تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعام‌کنین لایک‌کردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دردم درد نیست سرطانه

خدا نکنه درکت میکنم متاسفانه بیشتر ماها توی خانواده هایی بزرگ شدیم که اصلا درک نشدیم الان من هر چقدر هم حرف بزنم شما شاید بگی داره شعار میده چون در موقعیت من نیست ولی منم تقریبا تجربش کردم فقط با بالا رفتن سنم فهمیدم نمیتونم خانوادم رو تغییر بدم