2777
2789
عنوان

از خانوادم از این‌دنیا از آدماش

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 33 پست

این افکارت یا درسته یا درست نیست ولی نتیجه اش یکیه که با این افکار فقط خودت رو خسته میکنی و انرژیت میره.

بلند شو. تمام سعیت رو بکن. خودت رو از نظر روحی و جسمی قوی کن تا فردا به خودت افتخار کنی.

گویا کنکوری هستی، کاش من جای تو بودم تا با تمام توانم درس میخوندم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای خدایااااا لعنت به اون روزی که مقدر شد من بیام توی این‌کشور یعنی لعنت به همه چیزش که از اول راه ب ...

حیف حیف حیف 

لعنت به فرق گزاشتن 

بابا خدا کو؟؟؟

چرا برا پولدارا چرا برا خرابا خداس فقط؟؟؟

چرا مایی ک ساده ایم بدبختیم

مایی ک پاکیم‌بدبختیم

من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسم‌من تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعام‌کنین لایک‌کردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🥀🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 ...

بله عزیزم درکت میکنم چون خودم هم یه جورایی زخم خوردم از خانواده از دوستی که ده ساله که میکردم واقعا دوستمه بقول دکتر انوشه هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست حتی نزدیک ترین فرد زندگی میتونه یه زخم عمیق بهت وارد کنه

این افکارت یا درسته یا درست نیست ولی نتیجه اش یکیه که با این افکار فقط خودت رو خسته میکنی و انرژیت م ...

نفست از جای گرم بلن میشه خواهرم؟؟

من خانواده🤣🤣

جلو چشم‌چاقو کشی ن خون شد تو اتاقم مثل سگ جلو چشمه 

بابا روانی شدم‌نمیدونم چی تایپ‌میکنم 

دیونه شوم

من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسم‌من تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعام‌کنین لایک‌کردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️

بله عزیزم درکت میکنم چون خودم هم یه جورایی زخم خوردم از خانواده از دوستی که ده ساله که میکردم واقعا ...

دلم‌میخواد 

تنها یجای عجیب غریب زندگی کنم دعوا نباشه

میفهممت..

منم به امید اینکه صبح بیدار نشم می‌خوابم

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
نفست از جای گرم بلن میشه خواهرم؟؟من خانواده🤣🤣جلو چشم‌چاقو کشی ن خون شد تو اتاقم مثل سگ جلو چشمه با ...

یعنی کتکت میزنن و با چاقو تهدیدت میکنن من متن رو کامل متوجه نشدم راستش

نفست از جای گرم بلن میشه خواهرم؟؟من خانواده🤣🤣جلو چشم‌چاقو کشی ن خون شد تو اتاقم مثل سگ جلو چشمه با ...

دختری میشناسم که پدرش معتاد بود و وضعیت خونشون اصلا مناسب نبود ولی با تمام توانش درس خوند و دندونپزشکی قبول شد.

در هر حال خدا جواب تو رو گفته:ان لیس للانسان الا ماسعی و ان سعیه سوف یری.برای انسان چیزی جز تلاش نیس ...

فکر کنم چون کنکوریه و توی خونه دعوا دارن واقعا داره سختی میکشه از یه طرف استرس کنکور از یه طرف دعوای خانوادگی که واقعا دیگه تمرکزی نمیمونه براش 

فکر کنم چون کنکوریه و توی خونه دعوا دارن واقعا داره سختی میکشه از یه طرف استرس کنکور از یه طرف دعوای ...

دردم درد نیست سرطانه