2777
2789
عنوان

جواب رد به خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 51 پست
سنی نداری که دوس نداری قبول نکن ولش کن مگه زوره وقتی دلت باهاش نیست چطور میخوای زیر یه سقف باهاش زند ...

اره منم همینو میگم ولی کو گوش شنوا

خونوادم زندگی رو تو شغل پول خونواده خوب طرف میبینن

اره منم همینو میگم ولی کو گوش شنواخونوادم زندگی رو تو شغل پول خونواده خوب طرف میبینن

خب ببین دروغم نمیگنا واقعا این چیزا مهمه. 

ولی در این حد حالت بد میشه به دلت نمیشینه هم دیگه نباید خودتو اذیت کنی که

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق دارین شما عزیزمخانواده تون هم نگران اینده تون هستنمشاور برین کمک کنه از نگاه یه فرد متخصص خواستگا ...

رفتیم گف یک جلسه هم ببینش اگه بازم خوشت نیومد هوونجا ردش کن

منم دوباره رفتم دیدمش بازم خوشم نیومد ازش و دارم با حرف مشاور ردش میکنم

اما خونوادمممم😭🤦🏻‍♀️

خونوادمو چیکار کنم 😭

بایست جلوشون ازدواج چیزی نیست که بخوای اجازه بدی دیگران برات تصمیم بگیرن حتی خانوادتم نمیتونن مجبورت کنن

من از ۱۳ سالگی که اولین خاستگارم اومد نشستم با خانوادم اتمام حجت کردم و با دلیل بهشون توضیح دادم که همسر آیندم رو خودم باید انتخاب کنم، سن ازدواجم رو خودم باید انتخاب کنم و حتی گفتم که شاید دوست نداشته باشم اصلا ازدواج کنم پس هیچوقت بهتون اجازه نمیدم که منو مجبور به ازدواج کنید

البته خانوادم اینطوری نبودن هیچوقت ولی خب وقتی بشینی صحبت کنی دیگه خیالت راحته، لطفا اجازه نده کسی بهت زور بگه محکم باش، بگو مگه همه باید ازدواج کنن شاید اصلا نخوام ازدواج کنم هنوز سنی هم ندارم که بخوام الکی نگران باشم و خودمو مجبور کنم با کسی که دوستش ندارم برم زیر یه سقف

مَن عَشِقَ فعَفَّ ثُمَّ ماتَ ، ماتَ شَهيدا❤

اره نمیخوام حس تو پسر ایجاد شه و همین الان قطع کنم ادامه ندیم ولی خونوادم بهم عذاب وجدان میدن

تو عذاب وجدان نگیر ، فردا هیچ‌کس به تو رحم نمیکنه تو زندگی شکست خورده ات

رفتیم گف یک جلسه هم ببینش اگه بازم خوشت نیومد هوونجا ردش کنمنم دوباره رفتم دیدمش بازم خوشم نیومد ازش ...

پس هیچی دیگه 

خانواده تون رو ببرین پیش همون مشاور 

به حرفشون توجه نکن عزیزم 

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

من در سن 21 سالگی یه خواستگار برام اومد که حتی ندیدمش. مطلقه بود ، مادر و خواهرش اومدن از اول تا آخر حس بد دادن بهم. همش میگفتن عروس قبلیمون خیلی خوشگل بود، ما تازه مهریه دادیم باید مراعات کنین دستمون تنگه و فلان. منم همونجا درجا ردش کردم. هی اصرار کردن پسرمون ببین شاید خوشت بیاد. گفتم هرگز.

بخاطر اون خواستگار مامانم یکسال سرکوفت زد. ولی ارزششو داشت.

من بهت توصیه میکنم که ردش کنی.

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

خودت چیکار میکنیشرایط خانوادگی ت چطورهاز چی پسره بدت میادیه بار بدون جبهه به ویژگی های مثبتش و منفی ...

من دانشجو ام شرایط خونوادم خوبن و کم جمعیت

نمیدونم کلا ازش خوشم نمیاد حالم بد میشه وقتی میخواد زنگ بزنه یا پیام بده ازم هم قدش کوتاهه و یکم اخلاقش تنده

رد کن منم‌همین شرایطو داشتم پسره وضعش عالی بود .‌ولی من تا اجازه گرفتن ک بیان رد شون کردم‌.وقتی به ...

نه این وضعش عالی نیس در حد معمولی 

اره میخوام ردش کنم با اینکه قراره کلی حرف بشنوم🥲

خب ببین دروغم نمیگنا واقعا این چیزا مهمه. ولی در این حد حالت بد میشه به دلت نمیشینه هم دیگه نباید خو ...

اره اصلا نمیتونم ایندمو باهاش تصور کنم کوچکترین ذوقی براش ندارم اصن دوس ندارم کسی بدونه که شوهرم قرار بشه