2777
2789
عنوان

جواب رد به خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 51 پست
بایست جلوشون ازدواج چیزی نیست که بخوای اجازه بدی دیگران برات تصمیم بگیرن حتی خانوادتم نمیتونن مجبورت ...

خیلی دوس دارم محکم باشم ولی اونقدرا هم جلو حرف و حدیث و طعنه ها مقاوم نیستم 

الان چند سالته؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دانشجو ام شرایط خونوادم خوبن و کم جمعیتنمیدونم کلا ازش خوشم نمیاد حالم بد میشه وقتی میخواد زنگ بز ...

اینکه در این حد خوشت نمیاد که حالت بد میشه 

اینکه شرایط خانواده ت خوبه

خودتم خوبی و داری درس میخونی

و مهمتر از همه چیز سنت ه که خیلی کمه و هنوز خیلی راه داری

و قطعا خواستگار خوب برات پیدا میشه

بگو نه و تمام

خیلی دوس دارم محکم باشم ولی اونقدرا هم جلو حرف و حدیث و طعنه ها مقاوم نیستم الان چند سالته؟

مقاوم نباشی خورد میشی عزیزم

الان ۲۱ سالمه تازه نامزد کردم

مَن عَشِقَ فعَفَّ ثُمَّ ماتَ ، ماتَ شَهيدا❤

چندسالشه اقا پسر ؟ 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

بگو نهههههههاشتباه منو نکنبعدا هم بهم بخوره خانوادت میگن ما که اجبار نکردیم میگفتی نه

تو الان در چ حالی؟ بهش علاقه مند شدی؟ 

از اول مث من ازش بدت میومد؟

اره در ظاهر میگن انتخاب با خودته ولی در اصل نه

شغل ثابت کارمنده

قبول نکن عزیزم ، مطمئن باش یکی رو میبینی که عاشقش میشی ، بدون عشق باهاش نرو زیر یه سقف ، اشتباه نکن ، حتی اکه با این آدم خوشبخت بشی ولی هیچ وقت عشق و باهاش تجربه نکردی و از طرفی اکه یکی تو زندگیت بیاد که عاشقت کنه حتی اگه باهاش به جایی نرسی ولی عشقو تجربه کردی