2777
2789
عنوان

امروز حالم خرابه خیلی دعام کنید😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 34 پست
مثلا چجوری سخت؟ امروز تو راه دوستششو دید هم کلاسیشو اون صداش کرد ک فلانی هنوز نرفتی خونه ؟ دختر من م ...

بچه هایی که بیرون پررو و دست و پادارن تو خونه بهشون سخت میگیرن، قربون صدقه شون نمیرن، اینکارو نکن اونکارو نکن میگن.. بچه هایی که مامانی میشن با بقیه نمیتونن درست ارتباط بگیرن عین خود من بعد تو جامعه سختش میشه🤕

مثلا باهاش جدی، مثل بزرگسالها صحبت کن

جلو بقیه نگو چرا صدات یواش بود ولی تو خونه که حرف میزنه وادارش کن صداش رو ببره بالا

بچه هایی که بیرون پررو و دست و پادارن تو خونه بهشون سخت میگیرن، قربون صدقه شون نمیرن، اینکارو نکن او ...

برعکس مشاورا حرف میزنی عزیزم 

بنظرم به هوش بچه بستگی داره و ذاتیه خودمم بچگی اینجوری بودم کما اینکه الانم هستم ولی من خیلی براش تلاش کردم تو سوراخ مار هم رفتم بخاطرش ک اجتماعی بشه انگار دیگه دست من نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برعکس مشاورا حرف میزنی عزیزم بنظرم به هوش بچه بستگی داره و ذاتیه خودمم بچگی اینجوری بودم کما اینکه ا ...

من تجربه شخصیم رو گفتم

ضمن اینکه حتی تو تیرهوشان مشاور مدرسه به مادرم پنهانی گفته بود جزو ضریب هوشیای بالام و روم حساب میکردن پس خیالت راحت خنگ نیستم!

ولی چون نتونستم با بقیه ارتباط بگیرم و لوس مامانی ام هیچی نشدم

من تجربه شخصیم رو گفتمضمن اینکه حتی تو تیرهوشان مشاور مدرسه به مادرم پنهانی گفته بود جزو ضریب هوشیای ...

ن عزیزم ناراحت نشو من شما رو نگفتم عزیزم، من دختر خودم رو گفتم و اتفاقا بشدت باهوشه تمام مشاورا گفتن، ولی هوش اجتماعیش متاسفانه صفره، منظورم این هوش بود،قصد جسارت نداشتم به شما، من چون خودم بچگی بدتر بودم و البته بهره هوشی بالایی دارم طبق تست ها ، ولی تا بعد از ازدواج تو این زمینه عاقلتر شدم شاید بخاطر تنهاییم و نداشتن حامی، 

من تجربه شخصیم رو گفتمضمن اینکه حتی تو تیرهوشان مشاور مدرسه به مادرم پنهانی گفته بود جزو ضریب هوشیای ...

اینی ک گفتم برعکس مشاورا منظورم اون قسمتهایی بود ک گفتی بکن نکن و،، سختگیری  در صورتی مشاورا میگن اصلا بکن نکن نباید بکنی 

اینی ک گفتم برعکس مشاورا منظورم اون قسمتهایی بود ک گفتی بکن نکن و،، سختگیری در صورتی مشاورا میگن اص ...

راستش من خودم دیدم دختری که تو خونه کتکش میزدن و واسه جنسیتش آدم حسابش نمیکردن شوهرشو انتخاب کرد و ازدواج کرد و شاغل شد و خونه خرید و خلاصه گلیمشو خوب از آب کشید..

ولی من که همه اش هوامو داشتن هنوز نمیتونم درست سخنرانی کنم یا کلا تو جمع حرف بزنم و واسه همین خیلی ضرر کردم😔

بخصوص وقتی گفتی به بچه ات گفتی صداشو نشنیدی و اون گفت جواب داده....دقیقا بچگیام اومد جلو چشمم چون این همیشه بحث من و مامانم بود🤕

خلاصه خودت میدونی

ان شاءالله دخترت عاقبت بخیر و موفق باشه🌹

راستش من خودم دیدم دختری که تو خونه کتکش میزدن و واسه جنسیتش آدم حسابش نمیکردن شوهرشو انتخاب کرد و ا ...

آره ولی عزیزم خدا میدونه اون چ لطمه هایی خورده بخاطر این مشکلاتش، ولی اون ذاتا زرنگ هست متاسفانه ماها تا سرمون ب سنگ نخوره چیزی یاد نمیگیریم

بخصوص وقتی گفتی به بچه ات گفتی صداشو نشنیدی و اون گفت جواب داده....دقیقا بچگیام اومد جلو چشمم چون ای ...

یعنی مامان تو هم بهت میگفت بلند صحبت کن؟ عزیزمی الان وضعیتت چطوره؟ من خودم از تو هزار برابر بدتر بودم از دخترم بدتر بودم ولی من کسی نبود برام توضیح بده😭 

آره ولی عزیزم خدا میدونه اون چ لطمه هایی خورده بخاطر این مشکلاتش، ولی اون ذاتا زرنگ هست متاسفانه ماه ...

اتفاقا اونی که میگم نه زرنگه نه خوشگل..

کلا بنظرم آدم یکم به بچه سخت بگیره خود بچه هم بعدا ازش ممنون میشه...شایدم اشتباه میکنم

اتفاقا اونی که میگم نه زرنگه نه خوشگل..کلا بنظرم آدم یکم به بچه سخت بگیره خود بچه هم بعدا ازش ممنون ...

خب آره همون استقلال منظورته ک البته درسته، البته تو سختی بچه پخته تر میشه، 

جلو دیگران ک بده خیلی ، من تو خلوت میگم بهش، عزیزم خب چرا خودت این بت رو نمیشکنی؟

باور کن منم خیلی بهتر شدم🥲

ولی مثلا همین سلام و احوالپرسی هنوز ازش متنفرم🙄

ولی خب میگم شاید اگه اینقد لوسم نمیکردن الان منم دست و پادارتر بودم..و خیلی جلوتر..

باور کن منم خیلی بهتر شدم🥲ولی مثلا همین سلام و احوالپرسی هنوز ازش متنفرم🙄ولی خب میگم شاید اگه اینق ...

ازدواج نکردی؟ من خودم بعد از ازدواج ۹۰ درصد تغییر کردم اتفاقا چون حرفم خونده میشد بهتر شدم اعتماد بنفس گرفتم تو خونه ما باید ساکت میبودی هنوزم هعی خدا ، 

الان گفتی برا کنفرانس مشکل دارم چرا یکبار این بت خجالت(کار بیخود و بیهوده) رو نمیشکنی؟