2777
2789

تو این دو سه سال هرچی دراورده خرج خانوادش کرده حتی برای من خیلی کم گذاشته خیلی

وسیله های خونه مامانشو عوض کرده و...

خودش هیچی نداره 

24 سالشه

با اینکه من دخترم شاغلم ی ماشین زیر پامه ولی اصلا باهاش بیرون نمیبرمش پرو نشه

خیلی خستم از این حرکتش 

قصدمون هم ازدواجه

چیکار کنم خواهرانه کمکم کنید

وضعیت ک مشخصه

چی بگم والا

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗کاربری دست دو نفر هست ، یک ۱۷ ساله و یک ۱۸ ساله😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب معلومه درامد خوبی داره

اگر مادرشینا وضع مالیشون بده یا وسایل دمده قدیمی از کار افتاده داشتن و نمیتونستن خودشون عوض کنن

بهش حق بده برای این چیزا که واجب تره خرج کنه ،چون اگر قضیه اتون جدی بشه چطور میتونه با این شرایط خانوادگی بیاد جلو

قصدش ازدواجه؟

من همیشه گفتم قصد ازدواج واقعا بی معنیه

ولی حالا که میگین قصدتون ازدواجه طرف ۳ ساله باشماست تمام در امدش رو خرج خانوادش کرده 

کسی که بخواد زودتر ازدواج کنه پول جمع میکنه

نمیخوام بگم ما خوبیم شما بدا دارم مثال میزنم متوجه شی

من یه ساله با دوست پسرم هستم اونطوری قصد ازدواج هم نداریم که بگیم اره فلان سال میام خواستگاریت صرفا فابیم تا ببینیم چی میشه کسی که باکس باکس روغن و رب واینجور چیزا هر روز برای خونشون میخرید هفته‌ای یه کیلو سیب زمینی رو با حساب کتاب میخره یا نمیخره

واقعا با همچین آدمی قصدت ازدواجه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......