همینو میخوام بدونم این نینی سایته عقب مونده چرا منو بخاطر ی کلمه باید تعلیق کنه؟
سواله خوبیه، جوابش و پیدا کردی ب منم بگو ک زخم خورده ام
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
من یک کلمه در مورد کوروش واعراب گفتم ۲۰ روز تعلیق شدم
تو مرا آزردی . که خودم کوچ کنم ازشهرت ...بکنم دل زدل سنگت توخیالت راحت.....میروم از قلبت...میشوم دورترین خاطره در شبهایت..توبه من میخندی .وبه خود میگویی باز می آیدومیسوزد از این عشق...بر نمیگردم نه ...میرم انجا که دلی بهر دلی تب دارد..عشق زیباست حرمت دارد ...تو بمان تو بمان.......(کاش گریه های در خفقان وفریاد در سکوتم میدیدی بهم بد نمیکردی)
😁😂😍🥰😘بوچ بهت🫶اینم هدیه آشنایی از فرنگ آوردم از آب گذشته است🧹😁
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
عزیزم نی نی سایت اسم سایتهنی نی یار شمارو تعلیق کرد
این نی نی یار کیا هستن تعلیق میکنن معلومات عمومی شون در چه حدی زاررررت تعلیق میکنن
تو مرا آزردی . که خودم کوچ کنم ازشهرت ...بکنم دل زدل سنگت توخیالت راحت.....میروم از قلبت...میشوم دورترین خاطره در شبهایت..توبه من میخندی .وبه خود میگویی باز می آیدومیسوزد از این عشق...بر نمیگردم نه ...میرم انجا که دلی بهر دلی تب دارد..عشق زیباست حرمت دارد ...تو بمان تو بمان.......(کاش گریه های در خفقان وفریاد در سکوتم میدیدی بهم بد نمیکردی)
من یک کلمه در مورد کوروش واعراب گفتم ۲۰ روز تعلیق شدم
منم یک ماه تعلیق شدم چون درباره قطع برق حرف زدم و نظر دادم