2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همینو میخوام بدونم این نینی سایته عقب مونده چرا منو بخاطر ی کلمه باید تعلیق کنه؟

سواله خوبیه، جوابش و پیدا کردی ب منم بگو ک زخم خورده ام 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
دفاع ک نه فحاشی و جالب اینه تعلیق نمیشه

من یک کلمه در مورد کوروش واعراب گفتم ۲۰ روز تعلیق شدم

تو مرا آزردی ‌. که خودم کوچ کنم ازشهرت ...بکنم دل زدل سنگت توخیالت راحت.....میروم از قلبت...میشوم دورترین خاطره در شبهایت..توبه من میخندی .وبه خود میگویی باز می آیدومیسوزد از این عشق...بر نمیگردم نه ...میرم انجا که دلی بهر دلی تب دارد..عشق زیباست حرمت دارد ...تو بمان تو بمان.......(کاش گریه های  در خفقان  وفریاد در سکوتم  میدیدی بهم بد نمیکردی)

همینو میخوام بدونم این نینی سایته عقب مونده چرا منو بخاطر ی کلمه باید تعلیق کنه؟

عزیزم نی نی سایت اسم سایته

نی نی یار شمارو تعلیق کرد

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

وقتش ازاده دیگ یکی یکی میاره

حالا با سرود عشق میاد و فوش کشت میکنه

تو یه تاپیکی اول مثلا محترمانه حرف زد بعد نتونس طاقت بیاره فوشا بود که میکشید به کاربرا نی نی یارم که ماسته اینو تعلیق دائم‌نمیکنه

فدات ایشالله همینطوره چ آشنایی خوووبی خوشبختم،🤝

😁😂😍🥰😘بوچ بهت🫶اینم هدیه آشنایی از فرنگ آوردم از آب گذشته است🧹😁

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
عزیزم نی نی سایت اسم سایتهنی نی یار شمارو تعلیق کرد

این نی نی یار کیا هستن تعلیق میکنن معلومات عمومی شون در چه حدی زاررررت تعلیق میکنن

تو مرا آزردی ‌. که خودم کوچ کنم ازشهرت ...بکنم دل زدل سنگت توخیالت راحت.....میروم از قلبت...میشوم دورترین خاطره در شبهایت..توبه من میخندی .وبه خود میگویی باز می آیدومیسوزد از این عشق...بر نمیگردم نه ...میرم انجا که دلی بهر دلی تب دارد..عشق زیباست حرمت دارد ...تو بمان تو بمان.......(کاش گریه های  در خفقان  وفریاد در سکوتم  میدیدی بهم بد نمیکردی)

من یک کلمه در مورد کوروش واعراب گفتم ۲۰ روز تعلیق شدم

منم یک ماه تعلیق شدم چون درباره قطع برق حرف زدم و نظر دادم