دخترکتابخونه مدیر عضویت: 1404/07/01 تعداد پست: 196 عنوان حس ششمی بیاد | مشاهده متن کامل بحث + 3259 بازدید | 637 پست خودمم تا حدودی هستم 1404/08/14 | 19:59 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ساجدت عضویت: 1404/05/04 تعداد پست: 554 شخصیت ظاهری اخلاقی و حس سینا به من؟ درمورد شخصیت و ظاهر من میگیکی میرم تو رابطه کی ازدواج میکنم از طرف چی حس میکنیبگو لطفاااا
ykyk عضویت: 1403/11/11 تعداد پست: 5278 3 سال بعد از اتمام دورتون میشه رنگ لباسم رو بگی ؟ازمون اخر هفته و هفته بعدم خوب میگذره یا بد؟به هدفم میرسم ؟
دخترک1111 عضویت: 1403/11/30 تعداد پست: 4726 فعلا مهاجرت نمیکنی حقیقتش اینارو نمیدونم اونو فکر کنم گفتم بهت بالاتر🤍 حست در مورد ازدواج من چیه امسال نامزد میکنم؟ چطور ادمی؟سنگینی دارم ب نظرت
دخترپرتلاش84 عضویت: 1401/12/21 تعداد پست: 18913 وای من شما رو یادمههه تبریک میگم قبولیتون رو 😍😍😍 خیلی ممنون 😍😍😍😍😍😘😘انشالله نصیب شما موفقيت های زیادی بشه یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ. به همه میگن که تونستم بالاخره.
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23826 ازت خوشش میاد ولی ن ب عنوان انتخاب اول با چه شخصیتی ازدواج میکنم و مهاجرتم چی حس میکنی ۶ ۷ سال دیگه؟😂😂میخواد نیاد ۱۰۰ سال سیا اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
ناییریکامزدا عضویت: 1403/11/26 تعداد پست: 2968 سینا نبود الا نه ۵ تا ۷ سال دیگه حست چیه؟ حس نکردم حقیقتش فکر کنم موندگار باشی عزیزم راجب شخصیتش نگفتی بهم و اینکه گفتم لطفا هرچی ازش حس کردی بهم بگو حس کردم واسه اینکه ناراحت نشم حقیقتو نگفتی فکر کنم از من بدش میاد اره؟ و. رو مخشم؟؟؟
دخترکتابخونه مدیر استارتر عضویت: 1404/07/01 تعداد پست: 196 در مورد منم میشه بگی؟ شخصیتم جدی/ یکم تو مسعولیت پذیری میلنگین
نوشین17899 عضویت: 1403/10/26 تعداد پست: 1391 خیلی ممنون 😍😍😍😍😍😘😘انشالله نصیب شما موفقيت های زیادی بشه فداتشم❤️❤️❤️
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23826 حس نکردم حقیقتش فکر کنم موندگار باشی عزیزم راجب شخصیتش نگفتی بهم و اینکه گفتم لطفا هرچی ازش حس کردی ... بین فیزیو هوشبری روانشناسی چی میارم؟نه بدش نمیاد اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
دخترپرتلاش84 عضویت: 1401/12/21 تعداد پست: 18913 3 سال بعد از اتمام دورتون خیلی ممنون. حس میکنی چند سالگی ازدواج میکنم؟ الان ۲۰ سالمه یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ. به همه میگن که تونستم بالاخره.
دخترکتابخونه مدیر استارتر عضویت: 1404/07/01 تعداد پست: 196 با چه شخصیتی ازدواج میکنم و مهاجرتم چی حس میکنی ۶ ۷ سال دیگه؟😂😂میخواد نیاد ۱۰۰ سال سیا نه میمونی
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23826 ایشالله 🤍یعنی تعهدی؟ آزاد میتونی بری پردیس؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته