دخترکتابخونه مدیر عضویت: 1404/07/01 تعداد پست: 195 عنوان حس ششمی بیاد | مشاهده متن کامل بحث + 3176 بازدید | 633 پست خودمم تا حدودی هستم دیروز | 19:59 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23825 فعلا مهاجرت نمیکنی حقیقتش اینارو نمیدونم اونو فکر کنم گفتم بهت بالاتر🤍 سینا نبود الا نه ۵ تا ۷ سال دیگه حست چیه؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
shokofeh_narang عضویت: 1401/06/14 تعداد پست: 5817 😐😐دارم میگم سوالی داری بپرس امسال ازدواج میکنم مشخصاتش چیه
دخترکتابخونه مدیر استارتر عضویت: 1404/07/01 تعداد پست: 195 [QUOTE=400479190]شخصیت ظاهری اخلاقی و حس سینا به من؟ احتماعی /برون گرامعمولا تیشرت میپوشه رنگای روشن
دخترپرتلاش84 عضویت: 1401/12/21 تعداد پست: 18913 آره عزیزم زیر شاخه های پزشکی یا خود پزشکی حس کردم یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ. به همه میگن که تونستم بالاخره.
ناییریکامزدا عضویت: 1403/11/26 تعداد پست: 2968 فیزیو پیرا میاری بچه هم دوست داری اعصاب نداری پزشکی میخوام🥰بچه دوست ندارم اصلا دومی درسته😂
ناییریکامزدا عضویت: 1403/11/26 تعداد پست: 2968 زیر شاخه های پزشکی یا خود پزشکی حس کردم مرسی عزیزم انشالله
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23825 [QUOTE=400479190]شخصیت ظاهری اخلاقی و حس سینا به من؟ احتماعی /برون گرامعمولا تیشرت میپوشه رنگای روشن درسته حسش چیه؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
لویی_ویتوون عضویت: 1400/08/11 تعداد پست: 5186 فعلا مهاجرت نمیکنی حقیقتش اینارو نمیدونم اونو فکر کنم گفتم بهت بالاتر🤍 مال منم میگییییبا امیر وارد رابطه میشم؟اگه اره چطوری و کی؟در حال حاظر حسی روم داره؟ هرچه تبر زدی مرا،زخم نشد؛جوانه شد🌱
ykyk عضویت: 1403/11/11 تعداد پست: 5278 فعلا مهاجرت نمیکنی حقیقتش اینارو نمیدونم اونو فکر کنم گفتم بهت بالاتر🤍 میشه رنگ لباسم رو بگی ؟ازمون اخر هفته و هفته بعدم خوب میگذره یا بد؟به هدفم میرسم ؟
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23825 پزشکی میخوام🥰بچه دوست ندارم اصلا دومی درسته😂 میاری ولی شهر دور اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
نوشین17899 عضویت: 1403/10/26 تعداد پست: 1391 درسته. بنظرت تخصص میگیرم یا ن ؟چ تخصصی حس میکنی اگه اره؟ دانشجوی پزشکی هستم. وای من شما رو یادمههه تبریک میگم قبولیتون رو 😍😍😍
دخترکتابخونه مدیر استارتر عضویت: 1404/07/01 تعداد پست: 195 چند سال بعد حدودا؟ منظورم بعد ۷ سال هست. 3 سال بعد از اتمام دورتون
mersioe عضویت: 1400/01/09 تعداد پست: 16 حسش هنوز درمورد شما کامل نیستی مدت زمان میخواد میشه به منم بگی حسش بهم چیه چرا تا الان پیام نداده چند وقت دیگه بهم برمیگردیم
دخترکتابخونه مدیر استارتر عضویت: 1404/07/01 تعداد پست: 195 درسته حسش چیه؟ ازت خوشش میاد ولی ن ب عنوان انتخاب اول
shike عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 11059 [QUOTE=400479190]شخصیت ظاهری اخلاقی و حس سینا به من؟ احتماعی /برون گرامعمولا تیشرت میپوشه رنگای روشن در مورد منم میشه بگی؟ شخصیتم جز اسی کسی منو ریپ نزنه