دخترکتابخونه مدیر عضویت: 1404/07/01 تعداد پست: 195 عنوان حس ششمی بیاد | مشاهده متن کامل بحث + 3135 بازدید | 632 پست خودمم تا حدودی هستم دیروز | 19:59 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کوثر__هسدم عضویت: 1402/01/23 تعداد پست: 3759 یعنی نتایجش دیرتر از ماه تولدت میاد بله کسی بهم حسودی میکنه ؟
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23825 آره رنگای تیره میپوشه خوبه گاهی زیاد غر میزنی اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
drarmita عضویت: 1402/01/05 تعداد پست: 14462 شخصیت مهربونی داری تو خانواده ب نسبت پر جمعیتچند سال بعد از دانشگاه درمورد منم میگی ؟ من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده
فشششششفشه عضویت: 1403/11/26 تعداد پست: 574 ک م عزیزشماراجع به اسم سمیراچی حس میکنی طلاقش درنهایت انجام میشه ؟؟؟
دخترکتابخونه مدیر استارتر عضویت: 1404/07/01 تعداد پست: 195 کسی بهم حسودی میکنه ؟ بله چند تا از دوستاتون
fereshte1717 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 20682 شخصیت مهربونی داری تو خانواده ب نسبت پر جمعیتچند سال بعد از دانشگاه الان کی رو من کراشه؟ ویژگیاشو میگی؟@دخترکتابخونه
fereshte1717 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 20682 خوبه گاهی زیاد غر میزنی الان کی رو من کراشه؟ ویژگیاشو میگی؟
دخترکتابخونه مدیر استارتر عضویت: 1404/07/01 تعداد پست: 195 حروف اسمی خواهر بزرگشو میگی؟عم بله س ی یا ن م
ناییریکامزدا عضویت: 1403/11/26 تعداد پست: 2962 خوبه گاهی زیاد غر میزنی آره دقیقا خوبه ینی چی؟؟ دقیق بگو لطفاً بدش میاد ازم؟؟
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23825 س ی یا ن م حس میکنی رفتار و منشش با من در اینده چطوره؟خودم فرد احساسی هستم یا نه؟م خواهر بزرگش داره ن خواهرکوچکش😂🤭 اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
دخترشهریوریr عضویت: 1400/08/13 تعداد پست: 16350 اسفند من گلم ۳ ساله جدا شدم،،حست به ازدواجم چیه؟اینایی که تا حدودی شناخت دارم،همش استوریموچک میکنن یا لایک،،چیزی پیش میاد؟خواستگارمحسین که تا حالا ازدواج نکرده ،ولی دلم نیستحست چیه؟