دخترکتابخونه مدیر عضویت: 1404/07/01 تعداد پست: 196 عنوان حس ششمی بیاد | مشاهده متن کامل بحث + 3379 بازدید | 644 پست خودمم تا حدودی هستم 1404/08/14 | 19:59 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترکتابخونه مدیر استارتر عضویت: 1404/07/01 تعداد پست: 196 من بگو ماه تولدم فرهنگیان قبولم؟ فرهنگیان قبول میشی اما یکم دیر تر از ماه تولدت
delaramdelnia عضویت: 1401/07/14 تعداد پست: 4403 احتمالا موهاش مشکی ولی خودش سفیده و تپل ماشاءالله عزیزمی خدا از دهنت بشنوه میشه واسه نیست دلم صلوات بفرستید.😍 انشاالله حاجت روایی همه
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23826 حس میکنی حامله ام پس؟ الا فک نکنم ولی زود حداقل امسال ولی الا بعید میدونم ولی امسال میشی اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
delaramdelnia عضویت: 1401/07/14 تعداد پست: 4403 الا فک نکنم ولی زود حداقل امسال ولی الا بعید میدونم ولی امسال میشی مرسی گلم میشه واسه نیست دلم صلوات بفرستید.😍 انشاالله حاجت روایی همه
دخترکتابخونه مدیر استارتر عضویت: 1404/07/01 تعداد پست: 196 بنظرت بهم میگه یا نه مهربونه یا نه؟😂😂🤭🤭 تو زودتر اعتراف میکنی بهش
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23826 مرسی گلم ایناهمش حسه ها ببخشید اگه ناراحت شدی اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
شکیبازندگی عضویت: 1402/09/23 تعداد پست: 9421 دنبال فرصت چیه؟یعنی چی؟درسته عزیزم یه چیزجدیدتست کن تقریباهمه ی تاپیکاپرسیدی بچه زنداییت پسره خدانکشتت🤣🤣 برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️
ناییریکامزدا عضویت: 1403/11/26 تعداد پست: 2968 الا فک نکنم ولی زود حداقل امسال ولی الا بعید میدونم ولی امسال میشی عزیزم میشه بگی تو ذهنش در مورد من چه فکری میکنه ؟؟از من خوشش نمیاد یا چی؟؟ عشقو عاشقی نیست فقط میخوام ببینم منو چطور میبینه؟
fereshte1717 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 20683 ایناهمش حسه ها ببخشید اگه ناراحت شدی الان کی رو من کراشه؟ ویژگیاشو میگی؟
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23826 تو زودتر اعتراف میکنی بهش وای اصلا🤭🤭من میبینمش مثل جوجه اردک فرار میکنم😂😂خواهرش یا زنداییش چیزی از من بهش گفتن؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
دخترکتابخونه مدیر استارتر عضویت: 1404/07/01 تعداد پست: 196 آقای م منو فراموش کرده ؟ تو مراحل فراموشیه
fereshte1717 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 20683 فرهنگیان قبول میشی اما یکم دیر تر از ماه تولدت الان کی رو من کراشه؟ ویژگیاشو میگی؟
ناییریکامزدا عضویت: 1403/11/26 تعداد پست: 2968 تو مراحل فراموشیه میشه بگی تو ذهنش منو چطور میدونه ؟و فکری راجب من میکنه؟
delaramdelnia عضویت: 1401/07/14 تعداد پست: 4403 ایناهمش حسه ها ببخشید اگه ناراحت شدی نه فدات شم چرا ناراحت دورت بگردم انشالله هر چی خیرت میشه واسه نیست دلم صلوات بفرستید.😍 انشاالله حاجت روایی همه
دخترکتابخونه مدیر استارتر عضویت: 1404/07/01 تعداد پست: 196 وای اصلا🤭🤭من میبینمش مثل جوجه اردک فرار میکنم😂😂خواهرش یا زنداییش چیزی از من بهش گفتن؟ خواهرش بهت شک داره و درموردت گفتع