دخترکتابخونه مدیر عضویت: 1404/07/01 تعداد پست: 196 عنوان حس ششمی بیاد | مشاهده متن کامل بحث + 3396 بازدید | 644 پست خودمم تا حدودی هستم 1404/08/14 | 19:59 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترکتابخونه مدیر استارتر عضویت: 1404/07/01 تعداد پست: 196 شخصیت من چطوره؟نوچ خواهر داره🥺🥺 شک داشتم رو برادرش..شخصیتت بسته ب شرایطه ی جاهایی ارومی ی جاهایی پر جنب و جوش
delaramdelnia عضویت: 1401/07/14 تعداد پست: 4403 نمیدونم ولی حس میکنم دخمل دلت میخواد یا داری یدونه دوتا دارم دختر میشه واسه نیست دلم صلوات بفرستید.😍 انشاالله حاجت روایی همه
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23826 شک داشتم رو برادرش..شخصیتت بسته ب شرایطه ی جاهایی ارومی ی جاهایی پر جنب و جوش با من چطوره رفتارش گفتارش کردارش😂😂؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23826 دوتا دارم دختر گفتما بگم😂😂🤭من هرچی جنسیت میگم برعکس میشه پس احتمالا ۸۰ درصد پسره موی فر اطرافتون دارین یا حلات دار؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23826 شک داشتم رو برادرش..شخصیتت بسته ب شرایطه ی جاهایی ارومی ی جاهایی پر جنب و جوش رشتش حدودا به کدوم رشته نظری بر میگیرده؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23826 شک داشتم رو برادرش..شخصیتت بسته ب شرایطه ی جاهایی ارومی ی جاهایی پر جنب و جوش بله درسته من اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
دخترکتابخونه مدیر استارتر عضویت: 1404/07/01 تعداد پست: 196 با من چطوره رفتارش گفتارش کردارش😂😂؟ سعی میکنه سوتی نده و حالت ارومش رو نگه داره اما ی وقتایی نمیتونه
کوثر__هسدم عضویت: 1402/01/23 تعداد پست: 3761 شک داشتم رو برادرش..شخصیتت بسته ب شرایطه ی جاهایی ارومی ی جاهایی پر جنب و جوش من بگو ماه تولدم فرهنگیان قبولم؟
دخترکتابخونه مدیر استارتر عضویت: 1404/07/01 تعداد پست: 196 رشتش حدودا به کدوم رشته نظری بر میگیرده؟ تجربی حس میکنم ..
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23826 سعی میکنه سوتی نده و حالت ارومش رو نگه داره اما ی وقتایی نمیتونه بنظرت بهم میگه یا نه مهربونه یا نه؟😂😂🤭🤭 اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
delaramdelnia عضویت: 1401/07/14 تعداد پست: 4403 گفتما بگم😂😂🤭من هرچی جنسیت میگم برعکس میشه پس احتمالا ۸۰ درصد پسره موی فر اطرافتون دارین یا حلات د ... آره گلم همسرم میشه واسه نیست دلم صلوات بفرستید.😍 انشاالله حاجت روایی همه
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23826 تجربی حس میکنم .. نه🥺 اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
delaramdelnia عضویت: 1401/07/14 تعداد پست: 4403 گفتما بگم😂😂🤭من هرچی جنسیت میگم برعکس میشه پس احتمالا ۸۰ درصد پسره موی فر اطرافتون دارین یا حلات د ... حس میکنی حامله ام پس؟ میشه واسه نیست دلم صلوات بفرستید.😍 انشاالله حاجت روایی همه
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23826 آره گلم همسرم احتمالا موهاش مشکی ولی خودش سفیده و تپل ماشاءالله اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته