یعنی اینکه آمریکا برابر دشمنی با ایران و تحریم این کشور باعث دور زدن تحریم ونزدیکی بقیه کشورهای مخالف آمریکا به ایران وله وجود آمدن به امپراتوری جدید قوی وتضعیف جایگاه امریکا
عزیزم مطالعه ندارم چون علاقه ای ندارم ولی دلیل نمیشه چیزای بدیهی رو ندونم این با یه سرچ ساده قابل بر ...
بدیهیاتم نمیدونی.مطالعه خیلی بیسیک در حد سرچ گوگل هم کافیه تا بدونی ادعایی که کردی بی اساسه.بقیه شم که برم عزاداری کنم چون کم آوردی زدی به صحرای کربلا وگرنه من اولش نوشتم من اصلا مذهبی نیستم! ولی شما کلا با خوندن بیگانه ای حتی در حد 2 خط تو نی نی سایت. موفق باشی!
من از ادمای متعصب بدم میاد تو هر زمینه ای نماز سر جاش قران سرجاش-روزه نمبگیرم-ولی اعتقادی به اینکه اهنگ گوش بدی میری جهنم ندارم حالا کسی گیر بده ناخواداگاه عصبی میشم
یعنی اینکه آمریکا برابر دشمنی با ایران و تحریم این کشور باعث دور زدن تحریم ونزدیکی بقیه کشورهای مخال ...
بقیه منظورتون همون چین و روسیه هست که از این فرصت کمال استفاده را میبرن و مفت بری میکنن و از اونور آشغال هاشون را دوبرابر به ما میفروشن؟ی نگاه به شرایط مردمت و همسایه هات بنداز متوجه میشی چخبره اصلا لازم نیست تحلیل های راجفی پور را هم متوجه بشی
خیلی بی راه میگی داری اهمال کاری وگند کاری یه گروه خاص رو الکی الکی تبرئه میکنی بامنحرف کردن ذهن تکنیکت قدیمی شده رهبری از اول گفتن اعتماد نکنین ولی اونها اصرار کردن و نتیجه اش مشخصه رهبر از اول مخالف سیاست های آمریکاست در ضمن خیلی طول کشید همچین پاسخ سخیفی بدی ها عجیبه