2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهم نیس

نظر توهم مهم نی تو یه ذره خیلی خیلی ریزی در عالم آفرینش بعد مرگت نهایت فقط یه سال عزیزان یادتن بعد محومیشی انگار اصلاً تو دنیا نبود اما حضرت زهرا دلیل آفرینش وسرور زنان اهل بهشت حتی قیاس هم خیانته

رائفی پور کمتر بین تئوری توطئه داری

خخخخ برو مطالعه کن بعدم افتخارم شد که کنار استاد رائفی پور آوردیم تا حالا هرچی گفته درست از آب درآمده واسه همین اینقدر تخریب شخصیتی شون زیاده

اقای خراسانی رو من نمیشناسم ولی میتونم حدس بزنم که مورخ نبودن و عالم دینی بودن..یعنی ایشون چیزی بیشت ...

همین که ایشونو نمیشناسی یعنی هیچ اطلاعاتی در این زمینه و مراجع دیگه قبل از ایشونم نداری که بگی اهمال کردن چون با یه گوگل کردن عکس مراسم فاطمیه زمان آیت الله بروجردی رو میدیدی.

عزیزم باور کن لازم نیست در هر زمینه ای نظر بدیم. بپذیر ندونسته یه حرفی زدی به قول خودت بیخود خودتو انداختی تو بحث.

خخخخ برو مطالعه کن بعدم افتخارم شد که کنار استاد رائفی پور آوردیم تا حالا هرچی گفته درست از آب درآمد ...

یه روزی اقتصاد دان‌های آمریکا به این باور میرسن که فروپاشی اقتصاد آمریکا🇺🇸 بخاطر تحریم‌های ایرانه.

عادی ترین حرف های رائفی پور

/      /  
همین که ایشونو نمیشناسی یعنی هیچ اطلاعاتی در این زمینه و مراجع دیگه قبل از ایشونم نداری که بگی اهمال ...

عزیزم مطالعه ندارم چون علاقه ای ندارم ولی دلیل نمیشه چیزای بدیهی رو ندونم این با یه سرچ ساده قابل بررسیه اون جمله ی اخرمم با شوخی و استیکر خنده گفتم وگرنه تو نی نی سایت اتم نمیشکافن نگران کاربریم باشم ضمنا به نظره ده روزکمه شما کل سال به بهانه های مختلف میتونی عزاداری کنی میدونی که گریه بسیاررررر سفارش شده و خنده و شادی بسیارررر نکوهیده ست پس شما به عنوان یک انسان مطالعه گر خودتو تو گریه خفه کن