برفرض که الان هست، مشکلش چیه؟مگه کلا چند ساله تشیع واقعی تو مملکت رواج داره.
خب عزیزم وقتی یه نفر تو تایمی که تازه ده بیست ساله حالت مذهبی گرفته مثلا جشن میگیره مهمونی میگیره بعد به خاطر اعتقاداتش حالش بد میشع واقعا نباید بدونه که تاریخچه ش از کی هست؟و نباید بدونه کارش نباید بهش عذاب وجدان بده؟؟
مرسی فدات شم یهو نمیدونم چرا به دلم افتاد به شما بگم
اگه لایق باشم دعات میکنم خودمم این پروسه سخت رو گذروندم درکت میکنم سه تا گل پسر داشتم خدا خواسته حامله شدم ذکر روز وشبم بود که خدا کنه دختر باشه که الحمدلله خدا بهم یه گل دختر هدیه داد
تو برو کتب قدیمی تشیع رو نگاه کن از قدیم الایام بوده
راستش من مطالعه ای در این زمینه ندارم ولی تقویم بعد از انقلاب تا زمان اقای خاتمی رو میدونم نه رسمی نه تو صدا و سیما چنین چیزی نبوده شمام از کسایی که سنشون قد میده بپرسین همبنو میگن
خب عزیزم وقتی یه نفر تو تایمی که تازه ده بیست ساله حالت مذهبی گرفته مثلا جشن میگیره مهمونی میگیره بع ...
خانم عزیز هزار فاطمیه از قدیم بوده تازه به شکل پر تعصب ترش ولی بر اثر یه سری حوادث توسط برخی اشخاص خواست محو بشه که الحمدالله خواست خدا بالاتر از هر قدرتیه
من مشکلی با احترام گذاشتن ندارم حتی اگه کسی هم عزاداری میکنه نظرش محترمه ولی دهه فاطمیه قبلش نبوده ا ...
والا من ۴۴ سالمه از وقتی بچه بودم و یادم میاد ایام فاطمیه وجود داشت و به احترام این ایام کسی جشن نمیگرفت تعجب میکنم میشنوم که ایام فاطمیه تازه بوجود آمده حداقل از بچگی من بود
راستش من مطالعه ای در این زمینه ندارم ولی تقویم بعد از انقلاب تا زمان اقای خاتمی رو میدونم نه رسمی ن ...
چرا بین علما و مناطقی که عالم مذهبی بوده رواج داشته و شاید روستاهای دور دست به دلیل فاقد امکانات مطالعاتی حتی واجبات رو هم متاسفانه کمی مشکل داشتن براساس تحقیق
راستش من مطالعه ای در این زمینه ندارم ولی تقویم بعد از انقلاب تا زمان اقای خاتمی رو میدونم نه رسمی ن ...
من اصلا مذهبی نیستم ولی اولین بار سه سالم بود مراسم فاطمیه با عمم شرکت کردم حداقل بیست سال قبل خاتمی. اضافه شدن شهادت هم کار خاتمی نبود به درخواست مراجعی مثل وحیدخراسانی بود فکر نمیکنم اونا ندونن بدعت چیه بعد شما بدونید.