2777
2789

توشیم

اگه تایمی از مهر تا خرداد منو تو سایت دیدین بگین برم به درسم برسم. حرفای داستانی راجب عشق کپی داشتین ریپلی کنین برام(از همینا ک بعدش تاپیکو میبندن) ❤کاربری دست سه نفره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند روزی هس توش هستیم 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

️تقویم‌ ایام فاطمیّه(س) سال ۱۴۰۴

با سلام واحترام 

با توجه به اینکه خيلی ها از ایام فاطمیّه(س)

بی اطلاع هستند ومراسماتی مثل عروسی

و جشن ازقبل برنامه ریزی می نمایند

خواهشمندم از همین حالا تقویم ایام فاطمیّه

این‌قدر در گروها و .....انتشار بدهیم تا

نگویند نمی دانستیم و خدایی ناکرده با 

بی توجهی باعث ناراحتی امام زمان(عج) و مؤمنين نشویم.

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بنیها وَالسِّرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلْمُکَ 

قابل توجه شیعیان و عاشقان حضرت فاطمه زهرا (س) جهت رفع دغدغه مؤمنين و حفظ حرمتِ این ایام با توجه به استفتاء از مقام معظم رهبری(مدظلّه) چنین فرموده‌اند:

روز شهادت (۱۳جمادی الاول و ۳جمادی الثانی) و ایام نزدیک آن، ایام فاطمیّه محسوب می شود و شایسته است در همه این ایام، حرمت عزاداری حضرت فاطمه سلام الله علیها حفظ شود.

👇توجه،توجه،توجه 👇

۱- ایام فاطمیّه ۲ روز قبل از شهادت و ۲ روز بعد از شهادت مجموعأ ۵ روز می باشد.

۲- جهت برگزاری مراسمات شادی و عروسی دقت لازم داشته باشید که برای حفظ حرمت مادر سادات در تاریخهای ذیل ، مراسم شادی گرفته نشود.

🏴(فاطمیه اول بنابر سیزدهم جمادی الاولی)

⚠️يکشنبه:   ۱۴۰۴/۸/۱۱

⚠️دو شنبه:  ۱۴۰۴/۸/۱۲

⚠️سه‌شنبه:  ۱۴۰۴/۸/۱۳ (روز شهادت)

⚠️چهارشنبه: ۱۴۰۴/۸/۱۴

⚠️پنجشنبه:  ۱۴۰۴/۸/۱۵

🏴(فاطمیه دوم بنابر سوم جمادی الثانی) 

⚠️شنبه:       ۱۴۰۴/۹/۱

⚠️يکشنبه:   ۱۴۰۴/۹/۲

⚠️دوشنبه:   ۱۴۰۴/۹/۳ (روز شهادت)

⚠️سه شنبه: ‌۱۴۰۴/۹/۴

⚠️چهارشنبه: ۱۴۰۴/۹/۵

✳️ ثواب انتشـــــار این پیامِ فاطمی باشما 

💠شبکه حضرت زینب سلام الله علیها💠

از سه روز قبل روز شهادت که بانو بیمار بودن شروع شده 

بعضی تا سوم یعنی فردا 

بعضی تا 7 روز بعد که میشه دهه 

حرمت نگه میدارن 

بعضی هم بلا نسبت شما اصلا حرمت نمیدونن چی هست 

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد