2777
2789
عنوان

این مرد قصدش محبته یا خراب کردن زندگی❓ متاهلا بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 27 پست
به هم بزن خودتو نجات بده اصلا به برادرت کار ندارم نامزدت به درد نمیخوره با چیزایی که گفتی

مامانم میگه هرگندی که باشه بجاش چشم پاکه کتک نمیزنه بقیه اخلاقا طبیعت مرد ایرانیه همه اینجورین 

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خانواده ی خودت داغون تر هستن ببخشید این رو میگم ولی دراین حد کتک و بی احترامی به خواهر اون آدم نیست دیگه اون پسره غیرت داره کنترل گر نیست دوست ات داره بهش فرصت بده درمورد رفتارش صحبت کن ببین اون پسر چقدر خوب و دوست ات داره با اینکه برادرت اون رو از خونه انداخته بیرون بازم بیخیال نشده کم تر کسی همچین توهینی رو قبول میکنه کس دیگه ای بود ول ات می‌کرد هزار بار میگفت خانواده ی خوبی ندارن احترام ندارن 

عزیزم خانواده ی خودت داغون تر هستن ببخشید این رو میگم ولی دراین حد کتک و بی احترامی به خواهر اون آدم ...

قبل از همه اینا توهین میکرد

میگفت بابات به دخترا شماره میده برادرت معتاده مامانت احمقه حتی به خودمم تهمت میزنه میگه با هزار نفر به من خیانت کردی من هربار بخشیدمت درصورتی که من هیچوقت خیانت نکردم نه تنها تهمت میزنه بلکه منت هم میذاره خونشون وسط روستا از فرهنگ پایین کثافت از در و دیوارش میباره دیواراش گلی دستشویی توی حیاط یه کولر نداره ما رو یبار ناهار دعوت کردن خداشاهده بشقاب ملامین جلومون گذاشتن یه سرویس چینی درست ندارن درصورتی که خونه ما تا حتی جکوزی هم داره خلاصه بگم ده ها پله از ما پایینترن بعد خودشو هزار برابر بالاتر از من میدونه میگه همه دخترا آرزوشونه من بگیرمشون ولی تو هیچی نیستی از اون گربه سر کوچه پایینتری باید هزار بار خداروشکر کنی من میگیرمت هیچکس بهتر از من توی عمرت نمیاد حتی خواهرش هم یبار برگشت گفت داداشم فلان داداشم بیسار خانواده ما اینجور اونجور بدون کیو تور کردی!!!!!! 

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

قبل از همه اینا توهین میکردمیگفت بابات به دخترا شماره میده برادرت معتاده مامانت احمقه حتی به خودمم ت ...

این دیگه کیههه

چقدر شکاک و بد دله

مشاور بری حتما بهت میگه کات

ببین واقعا لیاقتت همچین ادم خودشیفته ایه؟!

🩵🪸

قبل از همه اینا توهین میکردمیگفت بابات به دخترا شماره میده برادرت معتاده مامانت احمقه حتی به خودمم ت ...

پس ازش فرار کن من به خاطر کتک زدن برادرت گفتم تو اون خونه نمونی پس ولش ‌کن عجب آدم هایی پیدا میشن امیدوارم یه ادم خوب و باشخصیت قسمت ات بشه که بهت احترام بزاره این پسره رو هم بنداز اشغال دونی 

احمقی پس باهاش موندی؟؟؟؟؟؟؟

تو خودتم دکتری چرا به آینده‌ت گند میزنی؟؟؟

ببین بذار بگم عقد که کردید خرش که از پل گذشت رفتارهاش بدتر هم میشه 

اسی جوابش نمی‌دی 

تو نی نی سایت ک زبون خیلی تندی داری 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

میدونم شرایطت خیلی سخته

ولی واقعیتش با این وضعیت حتی اگه از نامزدت هم جدا بشی و برادرت هم کات کنی، دوباره آدم کنترلگر جذب میکنی، چون آدمای مکمل بهم جذب میشن...

از خدا بخواه که اون خلا عاطفی و کمبود محبت رو در قلبت پر کنه... :) انوقت از خلق خدا برای محبت بی نیاز میشی

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب