2777
2789
عنوان

کیا پرونده هایی جنایی میخونن زیادد

204 بازدید | 37 پست

من خیلی میخونم و فیلم های مرجان رو نگاه میکنم

باید بگم خدایی وکیل بودن و کارگاه بودن اینا خیلی خفن و باکلاسه که پرونده حل کنی 

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ودر عین حال مغز نابغه میطلبه

اره واقعااااا

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

چند سال قبل پرونده جنایی دنبال میکردم برنامه خارجی بود، مستند بود یجورایی، اما خب خیلیم خوب نیست یه چیزایی داشت که احساس بد دست میده به آدم و تاسف خیلی خیلی زیاد برای قربانیای پرونده💔

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•

فیلم های مرجان رو کجا میبینی؟تو یوتیوب بزن لاله زارع داستان های جنایی تعریف میکنه با تحلیل روانشناسی

یوتیوب عزیزم 

باشه گلم لاله زارع همون که صداش آرومه؟

به نظر من اونجوری که تو فیلم‌ها یا بازخوانی پرونده‌های جنایی به نظر میاد جذاب نیست.

اگه با ذات پرونده‌های جنایی آشنا باشید می‌بینید بیشتر این پرونده‌ها بر حسب تصادف یا اشتباه قاتل حل شدن و یک تعداد خیلی زیادی هم که هیچوقت کامل حل نشدن. مثل پرونده زودیاک. 

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

چند سال قبل پرونده جنایی دنبال میکردم برنامه خارجی بود، مستند بود یجورایی، اما خب خیلیم خوب نیست یه ...

دقیقاااا

من حتی شب ها میترسم یا وقتی خونه تنهام

حس میکنم روحم آسیب میبینه