2777
2789
عنوان

کیا پرونده هایی جنایی میخونن زیادد

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 37 پست
به نظر من اونجوری که تو فیلم‌ها یا بازخوانی پرونده‌های جنایی به نظر میاد جذاب نیست.اگه با ذات پرونده ...

درسته عزیزم

کلا پرونده های جنایی زیاد نمیتونن حل کننن نمیدونم چرا یا مشکل از کارگاه هاست یا جرم ها

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبلا خیییلی زیاد الان چند ماهی میشه اصلا پیگیر نیستم

چرا گلم

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

جالب نیست آدم از قاتل سریالی خوشش بیاد ولی من فقط از ننی داس خوشم اومد وقتی پرونده‌شو دیدم، نازنین ک ...

من ااز قاتل های سریالی وایبی میگیرم انگار یه خشم بچگی درونشون که اینجوری شدن

یه کانال هست تو تل پرونده های جنائی میزارهباحاله😂

میشه اسمشو بگین

بیا تاپیکم نصفه شب قبرستون از همین جنایی هاست

باشه گلم

عزیزم یه تک پا بیا تاپیک سیم تلفن منو گزارش بزن

فک کنم تاپیک تزکیده

درسته عزیزمکلا پرونده های جنایی زیاد نمیتونن حل کننن نمیدونم چرا یا مشکل از کارگاه هاست یا جرم ها

مشکل از کارآگاه‌ها نیست. جرم‌ها هم معمولا اینجوری نیستن که خیلی پیچیده باشن. این قضیه چندبعدیه.

ماجرا اینه که کارمند پلیس سعی خودش رو می‌کنه ولی یه چیزهایی مانع میشه. مثلا روند بروکراسی اداری که حتی گاهی باعث میشه متهم دستگیر شده بتونه از زیر کار دربره با باعث معطلی پلیس و فرار متهم بشه. از یه طرف دیگه فساد سیستم هم هست. مثلا خیلی از پرونده‌های مربوط به باندهای مافیایی اصلا پیگیری نمیشن یا کسانی که قصد پیگیری دارن حذف میشن. یعنی کلا سیستم فشله. سیستم هم خیلی فراتر از مجموع چندتا کارمند دایره جنایی هست.

ولی مثلا تو پرونده‌ای مثل پرونده جفری دامر قصور پلیس کاملا مشخصه. دامر حتی آدم خیلی باهوش یا بابرنامه‌ای نبود. فقط پلیس‌های کشتی بی‌دقتی کردن وگرنه می‌تونستن سر همون قتل اول گیرش بندازن.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

یکم از نظر روحی حالم خوب نبود ترجیح میدادم چیزای کمدی و فیلم هایی که تاثیر مثبت بذاره ببینم

من طنز نگاه میکنم یا میخونم خیلی روم تاثیر میزاره و بانمک میشم 🤣🤣