پفک_کرانچی مدیر عضویت: 1403/06/11 تعداد پست: 12630 عنوان کیا پرونده هایی جنایی میخونن زیادد | مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 37 پست من خیلی میخونم و فیلم های مرجان رو نگاه میکنمباید بگم خدایی وکیل بودن و کارگاه بودن اینا خیلی خفن و باکلاسه که پرونده حل کنی امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷 دیروز | 19:38 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
volvo540 عضویت: 1404/03/19 تعداد پست: 1611 میشه اسمشو بگین تو کامپیوتر تل دارمالان با گوشی اومدم کاربر مرد هستم🧔🏼🧔🏼🧔🏼 /11228/
فرحگلی عضویت: 1398/07/08 تعداد پست: 1043 من یه مدت میخوندم بعد توحمام شامپو میزدم زیر دوش میترسیدم چشمم ببندم تمام صحنه ها میومد جلو چشمم . چون خیلیهاش تو حمام تعریف شده بود.داشتم کور میشدم 😂😂 دیگه نخوندم
پفک_کرانچی مدیر استارتر عضویت: 1403/06/11 تعداد پست: 12630 مشکل از کارآگاهها نیست. جرمها هم معمولا اینجوری نیستن که خیلی پیچیده باشن. این قضیه چندبعدیه.ماجرا ... درسته عزیزم موافقم باهات و از همه مهمتر من برام سواله چرا میتونن قاتل های دارک وی رو گیر بندازن چراااا وااقعا امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷
شبایمهتابی عضویت: 1398/12/18 تعداد پست: 1110 چند سال قبل پرونده جنایی دنبال میکردم برنامه خارجی بود، مستند بود یجورایی، اما خب خیلیم خوب نیست یه ... کی بود ؟جفری؟
شبایمهتابی عضویت: 1398/12/18 تعداد پست: 1110 درسته عزیزم موافقم باهات و از همه مهمتر من برام سواله چرا میتونن قاتل های دارک وی رو گیر بندازن چراا ... پرونده جفری رو خوندی
پفک_کرانچی مدیر استارتر عضویت: 1403/06/11 تعداد پست: 12630 من یه مدت میخوندم بعد توحمام شامپو میزدم زیر دوش میترسیدم چشمم ببندم تمام صحنه ها میومد جلو چشمم . ... 🤣🤣تو چقدر مثل منییییییمن میرم نماز بخونم میترسم امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷
پفک_کرانچی مدیر استارتر عضویت: 1403/06/11 تعداد پست: 12630 پرونده جفری رو خوندی همون که مرد ها رو کشته و تیکه تیکه کرده؟ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷