2777
2789
عنوان

کارای چندش مامانم تو خونه😢

| مشاهده متن کامل بحث + 7361 بازدید | 224 پست

ولی به چیزی بگم من همچین زنی داشتم از چشمم میفتاد...برعکس هم بود بازم شوهرم از چشمم میفتاد...واقعاً دست مریزاد به صبر و حوصله و تحمل پدرت...مادر منم یه چیزای چندشی از پدرم تحمل کرده که گاهی اوقات میگم مامان جای تو بودم یک لحظه هم طاقت نمیاوردم و جدا می شدم.

❤️❤️ 

بابامم همینجوریه ولی یکم حیاش بیشتره حال رو کردن توالت

گوز رو ادم‌میتونه تحمل کنه ولی دیگه دماغ رو واقعااااا نه 

خب ببین بترسونش ،گریه کن ،جواب نداد الکی یکاری کن بالاخره تا بذخودش بیاد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای عزیزم چقدر درکت میکنم تمام اینکارا رو شوهر بیشعورم میکنه.. حالا بادشکم تو دسشویی اینا ایراد ندار ...

بابامم اینجوریه خیلییی عذر میخوام گوزشون گیر میکنه ماتحتشونو میگیرن که راحت خارج شه😭😭😭  چندین بار تذکر دادم دیگه نمیخوام اعصابمو بخاطرشون خورد کنم

تو دنیایی که هپارین کربوهیدراته،راحت اعتماد نکن!

بابامم اینجوریه خیلییی عذر میخوام گوزشون گیر میکنه ماتحتشونو میگیرن که راحت خارج شه😭😭😭 چندین بار ...

اسی من پدرم روی این مسائل خیلی حساسه و تا الان همچین حرکتی ازش ندیدم.

برعکس پدر بزرگم خودش اینکارو میکرد

بعدش یه خاطره تعریف میکردکه کارشو توجیح کنه

که دکتر گفته باده معده رو تو خودتون نگه ندارید

یه فکتی بهت نگم وقتایی که خونه نیستی هم پتوتو برمیداره گوزی میکنه هم میره تو اتاقت میگوزهههه🤣🤣🤣

همشم به پتوی من علاقه داره میگه ژله ای نرمه بعد از ظهر ها تا برش میداره ازش پس میگیرم

تو دنیایی که هپارین کربوهیدراته،راحت اعتماد نکن!