مامانم عمدا کارای چندش میکنه قبل خواب دماغشو تمیز میکنه فس فس به میماله زیر تشک عصبانی میشیم میگه هیچی نیست خشکه یبار دستمو گذاشتم زیر بالش حسش کردم 😭 مرض داره میخواد اذیتمون کنه تو خونه جلوی هممون می گو زه(خیلی خیلی ببخشیدا) بعدش به خودش ادکلن میزنه بوش با بوی ادکلن مخلوط میشه مارو آدم حساب نمیکنه حتی جلوی داییم اینا هم میگوزه جلوی بابام میگوزه صداش هم انقدر بلنده یبار از کلاس برمیگشتم تو راهپله بودم یهو بوممم صدا داد(خدا منو بکشه اگه ذره ای اقرار کنم🤦♀️) بعدش بابام عصبانی شد آبرومونو بردی خونمون اپارتمانیه یبارم وسط خواب بودم اینکارو کرد با تپش قلب از خواب پریدم اصلا واسش مهم نیست وسط حال ازین نجس بازیا میکنه بهش میگیم برو دستشویی نمیره معلومه هدفش آزار ماهاست چون میبینه بدمون میاد بدتر میخنده ماهم آدمیم وسط نهار خوردنمون یا داریم حرف جدی میزنیم بی احترامی میکنه اصلا به چپشم نمیگیره مارو شاید باورتون نشه عصر ها میخوابه من پتومو بهش نمیدم میدونم گوزیش میکنه لباسامم بهش نمیدم یه جمله کوبنده میخوام بهش بگم به خودش بیاد پیرزن هم نیست ۴۸ سالشه
ولی به چیزی بگم من همچین زنی داشتم از چشمم میفتاد...برعکس هم بود بازم شوهرم از چشمم میفتاد...واقعاً دست مریزاد به صبر و حوصله و تحمل پدرت...مادر منم یه چیزای چندشی از پدرم تحمل کرده که گاهی اوقات میگم مامان جای تو بودم یک لحظه هم طاقت نمیاوردم و جدا می شدم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آهان یچیزی بگم بت وقتی خواست بگوزه ازش فیلم بگیر بگو میخام بزارم اینستا بلکه با گوزات معروف شم...همه ببینن چقدر گوزات جون داره و فیل رو از پا در میاره ولی هنوز ما زنده ایم