2777
2789
عنوان

کارای چندش مامانم تو خونه😢

| مشاهده متن کامل بحث + 8214 بازدید | 226 پست
با توجه به اینکه توی همه تاپیکات همه رو سرکار می‌ذاری و ایسگا می‌کنیباور نمیکنم🙌

نه واقعا میگم به دوستپم گفتم باور نکرد مگه دور و بریای شما اینجوری نیستن؟ 

تو دنیایی که هپارین کربوهیدراته،راحت اعتماد نکن!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نکوبش متوجهش کن کارش احترام خودشو میاره پایین ، مثلا بگو مامان به این خوشگلی حیف نیست بااین کارا خوش ...

اصلا احترام اینا واسش مهم نیست خجالت نمیکشه دنبال جلب توجه با سروصدای باد

@دائم_الپریودم‍ @_ملکه455‍ @ملکه70‍ @ملکه455_‍ @ساراچرچی‍ 😐😐😐😐😐

این کاربر همونی هست ک تولد گرفته بود برا عروسکش دیروز🤦‍♀️

🧜‍♂️هیتلرم‌خوبه‌ولی‌من‌عاشق‌باپنبه‌سربریدن‌‌های‌چرچیلم🧜‍♂️                                                                                                    زندگی میکنم با قوانین خودم✌                                                                                                                            🧜‍♂️انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بد دهان دائم در نوسانم🧜‍♂️                                                                                                   با غریبه ها نمیتونم اُخت بشم چون نمی شناسمشون             خودی هارم چون میشناسمشون به دلم نمی نشینن😕

مامان منم اینطوریه دمپایی دسشویی هم خیس میکنه همیشه بو عرق میده

واسه دیسک کمرش ورزش میکنه دراز میکنه پشت سر هم فرت فرت شلیک میکنه