2777
2789
عنوان

سوال شده برام؟؟؟؟؟؟

580 بازدید | 25 پست

خداوند به همه قدرت تعقل و انتخاب داده.... اون دسته از خانومایی که نمیتونن ازاین قدرتهای خدادادی استفاده کنن ، تقصیرشو گردن بقیه نندازن.  .. والا اگر باردارید ، اگر توخونه تنهایید، اگر ترسو هستید و خیلی اگر های دیگه و در اخر اگر قدرت تعقل دارید، نیایید تاپیکای ترسناکو بخونید بعدش فحش بدید و آه و نفرین بکنید که چرا این تاپیکو زدی، به همون دلیلی که در بالا ذکر کردم، انقدر خودتونو کوچیک نکنید... این داستان  

بیایید از توانایی های خدادادی استفاده کنیم و آکبند نمونیم  

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋

👏👏👏

خدا مطلقا باهامه و من همه کارامو ب خدا سپردم و برام ب نحو عاااااااااالی حلش کرد.قدرت مطلق خداوند پشت منه و کسی توانایی مقابله با خدا رو نداره...ممنونم خدا جووووووونم که همیشه پیشم بودی و هوامو داشتی و منو از همه بدیها دور کردی...خیلیییییی دوست دارم خدا جونم...بوووس بووووووووس💋💋💋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه انتقادیم من بکنم

به اونایی که میان تو تاپیکا با توپ پر به مخالفت میپردازن اونم بااون ادبیات خاص خودشون

عزیزم تاپیک رو دوس نداری راحت ازش بیا بیرو گوهرافشانی نکن توش حیفه این ادبیاته که اینجا بکار ببریش 

برو چال میدون استعداد هاتو به نمایش بزار

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم

این ادما همیشه رو اعصابن...طرف میاد تو عنوانش میگه اقااااااااا خانمممممم میترسی نیا...حامله ای نیا....میای پایین میبینی پست گذاشتن استاتر خدا از وسط نصفت کنه...خانم حامله میاد میگه بچه م افتاد .اون یکی میگه گزارش زدم...فازشون چیه واقعا؟؟؟

رسای نازنین من...

من که کلا نمی ترسم. فیلم ترسناک می بینم داستان ترسناک می خونم.  با تاپیکای اینجوری هم معمولا مشکلی ندارم. ولی ترویج خرافات و حرف زدن از آل و اینجور مسخره بازیا کار درستی نیست به نظرم. 

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!

دقیقا من چون ترسو ام از دیشب تاحاالا که اینجور تاپیکا دیدم نرفتم

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم
این ادما همیشه رو اعصابن...طرف میاد تو عنوانش میگه اقااااااااا خانمممممم میترسی نیا...حامله ای نیا.. ...

نمیدونم واقعا امشب خیلی اعصابمو داغون کردن

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋

یه انتقادیم من بکنم به اونایی که میان تو تاپیکا با توپ پر به مخالفت میپردازن اونم بااون ادبیات خاص ...

حالا خوبه عنوان تاپیک زدم، داخل تاپیک گفتم، والا من این تاپیکارو ب خواست خود خانومای سایت گذاشتم