2777
2789

رفتم دانشگاه کار داشتم ، بعد گفتم برم سرکلاس استاد فلانی (من ترم پیش این درس رو پاس کرده بودم اما گفتم برم سرکلاسش بشینم بیکار بودم اون تایم ) هیچی دیگه رفتم سرکلاس ، ۴۰ دقیقه ای سرکلاس بودم ، که یک هویی از در اومد داخل ، قلبم اومد تو دهنم ، نگو این درس رو با این استاد گرفته بود و دیر اومده بود 

مجبور شدم موندم تا آخر کلاس ، وقتی کلاس تموم شد سریع وسایلمو برداشتم و از کلاس اومدم بیرون 

حس کردم یکی پشت سرم داره میاد ولی گفتم برنگردم حتما اشتباه میکنم ، تا در خروجی دانشکده رفتم یه لحظه ایستادم که اسنپ بزنم ، از پشت خورد بهم ، تو نگو پشت سرم داشت میومد ، بعد آروم گفت من برسونمت لطفا ، زدم تو سینش و برگشتم تو دانشکده 

باز باران بی ترانه بی بهانه ✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد با چشمای تیله ایش داشت لبامو رصد میکرد...😂

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

رفتم نشستم بین دو تا خانم که نتونه بیاد کنارم بشینه 

من داشتم اسنپ می‌گرفتم و اون مدام زنگ میزد و نمیذاشت اسنپمو بگیرم 

منم قطع میکردم گوشی رو ، چند بار تکرار کرد 

مجبور شدم جواب بدم بگم زنگ نزن می‌خوام اسنپ بگیرم ، گفتم الو ، صداشو که شنیدم التماس که کرد بذار برسونمت نتونستم بیشتر مقاومت کنم و بهش گفتم فقط به عنوان یک راننده اسنپ باشه قبول میکنم میام سوار میشم ، اونم گفت باشه فقط به عنوان یک راننده میرسونمت 

و بعد آرشام تهرانی با بوگاتی مشکی رنگش جلوم ترمز کرد و به زور سوارم کرد...

مسخره نکن لطفا میخوای مسخره کنی برو بیرون از تاپیک ، من حالم اصلا خوب نیست دارم اینا رو می‌نویسم 

رنگ چشات با رژ لبت هارمونی خاصی نداشت احیانا؟😂

و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید!                ‌‌   ‌‌‌ ‌ ‌  تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه‌ ‌ ‌   ‌یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤