2777
2789
عنوان

دوباره دیدمش و دوباره قلبم تیکه تیکه شد

| مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 61 پست

بعد گفت خانوادم خیلی اذییتم میکنن مدام میگن بهتر این دختر پیدا نمیکنی ولی خب شاید من روزی پشیمون بشم اما خب تصمیم درستی بود جداییمون 

گفتم تو چن روز مونده به خواستگاری زدی زیر همه چی و گفتی بلاتکلیفی ، گفت آره ترسیدم ، من روحیاتتو به عنوان زن آیندم دوست ندارم ، منم گفتم ولی من کلا دیگه دوستت ندارم 

داد زد گفت دروغ میگی ، گفتم هر طور میخوای فکر کن ، من دیگه دوستت ندارم ، عصبی شد سریع برد منو گذاشت مطب دکتر ، منم رفتم لبامو ژل زدم زنگ زد گفت منتظرتم کارت تموم شد بیا خودم می‌برمت ترمینال ، قبول کردم منتظرم شد ژلم که زدم یک ساعتی بیشتر طول کشید و دوباره سوار ماشین شدم 

بعدم گفت گشنمه ها بریم رستوران ، رفتیم رستوران 

و بعدم بردم ترمینال ، تو ترمینال فقط می‌گفت عاشقتم هیچ وقت فراموشت نمیکنم با هر کی هم ازدواج کنم فراموشت نمیکنم 

منم گفتم هیچ حسی بهت ندارم هیچ حسی و برام تموم شدی 

در صورتی که واقعا دوستش داشتم 

حالم خیلی بده ای کاش سوار ماشینش نمی‌شدم 

باز باران بی ترانه بی بهانه ✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسي ميشه بگي چرا بهم خورد؟

عزیزم قرار بود بیان خواستگاری لباسامو گرفته بودم خانوادم منتظر بودن ، مشاوره پیش از ازدواجم رفته بودیم ،گفت بلاتکلیفم  نمی‌دونم میخوامت یا نه 

عزیزم قرار بود بیان خواستگاری لباسامو گرفته بودم خانوادم منتظر بودن ، مشاوره پیش از ازدواجم رفته بود ...

اها. اخييي. ناراحت شدم. 

ان شاءالله هرچي خيره برات پيش بياد

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

واسه یه مسئله ای گفت به پات میفتم پیگیر کارت باشگفتم بیفت ببینم ، واقعا به پام افتاد ، به زور آوردمش ...

یعنی چی؟ 

از مدل پوششت خوشش نمیاد؟  خپب تو که دوسش داری بع دلش راه میومدی تیپتو سنگین تر میکردی

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
بعد گفت خانوادم خیلی اذییتم میکنن مدام میگن بهتر این دختر پیدا نمیکنی ولی خب شاید من روزی پشیمون بشم ...

حیف وقتت ک‌پای این اشغال گذاشتی

به نظر من مردی ک بگه دوست ندارم و بذاره بره 

صدددد شرف داره به ادم بیشرفی ک بگه عاشقتم ولی ما بهم نمیخوریم !! 

ادم عاشق مگه میتونه عشقشو کنارش نداشته باشه 

یا یکی دیگه رو بذاره جاش 

یا عشقشو کنار یکی دیگه ببینه 

بدون طرفت یه بی شرف بی مسئولیته و خداروشکر کن گورشو گم کرد از زندگیت بیرون 

چون کسی ک این همه سال باهات بود اگه روحیاتتو دوس نداشت از اول دهنشو باز میکرد نه اینکه ۳ سال باهات بازی کنه 

بره به درک مطمئنم تو بهترین ازدواجو‌ میکنی 

و اونم وقتی میفهمه کیو از دست داده ک خیلی دیر شده

یعنی چی؟ از مدل پوششت خوشش نمیاد؟ خپب تو که دوسش داری بع دلش راه میومدی تیپتو سنگین تر میکردی

ببین شرایط کاری بهتری برام یه شهر دیگه هست گفت پیگیر باش این موقعیت رو از دست نده به پات میفتم و اینا منم گفتم بیفت واقعا به پام افتاد تو ماشین 

عزیزم نمی‌خواد اگر میخواست بنظرت چند روز مونده به خواستگاری و نامزدی میزد زیر همه چی ؟

ببین شرایط کاری بهتری برام یه شهر دیگه هست گفت پیگیر باش این موقعیت رو از دست نده به پات میفتم و این ...

گفته از رفتارت بت عنوان زن زندگیم خوشم نمیاد

گاش بهم میومدین

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗

ببخشید ولی الان کاملا تحت تاثیر احساسات و گذشته هستی چون ذهنت درگیر گذشته اس نمیتونی درست فکر کنی ... مگه میشه یه شخص بالغ بعد از سه سال هنوز ندونه که شما چه جایگاهی توی زندگیش داری؟یکبار خودت رو با حقیقت رو به رو کن درسته الان برات خیلی سخته ولی بعد ها توی موقعیت و شرایط های خاص تر امکان داره که همین ادم جا بزنه و شما بمونی و غمی بزرگتر دیگه اجازه نده به هیچ عنوان نزدیکت شه مطمئن باش توی هر چیزی یه صلاح و حکمتی هست

حیف وقتت ک‌پای این اشغال گذاشتیبه نظر من مردی ک بگه دوست ندارم و بذاره بره صدددد شرف داره به ادم بیش ...

اگر دوستم داشت می‌گفت ازت متنفرم تا راحت تر فراموشش کنم 

نه اینکه بیاد زخمم بزنه بگه عاشقتم خیلی دوستت دارم 

حالا چرا میگفت روحیاتمون واسه ازدواج نمیخوره بهم ؟؟ از چه نظر براات توضیح داده بود ؟

می‌گفت من دختر شیطون می‌خوام پرانرژی 

و من نبودم اینطوری