2777
2789
عنوان

دوباره دیدمش و دوباره قلبم تیکه تیکه شد

| مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 61 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه تاپیکت واقعی  همه کارات  از قصد  بوده اینو یه بچه ام می‌فهمه مارو چی فرض کردی

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

سوار ماشینش شدم ، گفت عزیزدلم قروبنت بشم و ...

گفتم مگه نگفتی راننده اسنپی ، کدوم راننده اسنپی قربون صدقه میره ، گفت من میرم 

بعد هیچی نگفتم ، گفت اینجا چکار می‌کنی ، گفتم به تو ربطی نداره ، فقط منو ببر فلان جا ، گفت میخوای چکار کنی چرا میخوای بری دکتر ، گفتم به تو ربطی نداره ، اونم هی اصرار ، گفتم می‌خوام برم ژل بزنم ،و خلاصه زد به شوخی و ...

گفت میبرم میرسونمت ، چرا راستی مانتوت سرکلاس کوتاه بود ، پشتت مشخص بود ، کسی نیست بهت گیر بده هر طور دلت بخواد میگردی ها ، بعد هیچی بهش نگفتم ، گفت چرا هیچ وقت نذاشتی باهم حرف بزنیم ، گفتم متوجه ای رابطه ما تموم شده 

اونم گفت آره تموم شده ولی دو تا آدم بالغ برای هم توضیح میدن 

بعد گفت دلم برات تنگ شده ، عاشقتم ، دوستت دارم و ...

گفتم هیچ کدوم از حرفاتو باور نمیکنم 

باز باران بی ترانه بی بهانه ✨