2777
2789

واسطه گری میکرد که روابط مارو درست کنه

به ظاهر خیلی رفیق خوب دلسوز و رازداری برای شوهرم بود 

حتی چند بار ازش سوال کردم شوهرم با فلانی در ارتباطه یا نه؟ میگفت نه ! 

امروز شوهرم از دهنش در رفت گفت یه بار با اون زنه رفته خونه ی این دوستش

در حالیکه دوستش میگفت فقط یه بار دیده اون زنه رو، اونم تو محیط کار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنه کیه 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

انتظار داری دوستشو لو بده

مردا پشت هم هستن

لینک ناشناسمhttps://daigo.ir/secret/81831875810 خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

دوست دختر شوهذم

چقدر جیندرلاااا زیاد شده رحمم ندارن همشم آوار میشن سر مرد زندار پناه بر خدا نمیدونم چه دردی دارن ولی دیدم کسی که هوار شد سر مرد زن دار ولی خیر ندید و مرد به همون زن هم خیانت کرد 

چقدر جیندرلاااا زیاد شده رحمم ندارن همشم آوار میشن سر مرد زندار پناه بر خدا نمیدونم چه دردی دارن ولی ...

تو دین اسلام که امام و پیغمبر چنتا چنتا زن داشتن و خدا هم شرعی کرده  پس چرا به زن دوم سوم و چهارم و مرد چند زن بلایی برسه!؟؟

تو دین اسلام که امام و پیغمبر چنتا چنتا زن داشتن و خدا هم شرعی کرده پس چرا به زن دوم سوم و چهارم و ...

تو دین گفته عدالت کامل برقرار بشه و مرد استطاعت مالیش,داشته باشه ولی الان اصلا عدالت رعایت نمیکنن طرف زن خودش دست نمیزنه میره دوست دختر میگیره و خرج زن خیابون میکنه کجا اسلام اینو گفته اخه 

در کل مخالفم زن گناه داره جنس ضعیفیه مردها ظالمن بعضیاشون از بس خاین شدن و زنها رحم ندارن آوار میشن سر مرد زن دار انگار پیروزی و موفقیته برا زن های جیندرلااااا

تو دین گفته عدالت کامل برقرار بشه و مرد استطاعت مالیش,داشته باشه ولی الان اصلا عدالت رعایت نمیکنن طر ...

عدالت اره موافقم مالیشم اره منظورم زن های خراب نیست اما تو ازدواج دوم سوم و چهارم مشکلی نیست و فریضه ی خداست و سنت پیغمبر 

تو دین اسلام که امام و پیغمبر چنتا چنتا زن داشتن و خدا هم شرعی کرده پس چرا به زن دوم سوم و چهارم و ...

احتمالا شما خودت از اونا هستی

نگران حقوق اونا نباش

دین اسلامم اگه اجازه ازدواج بیشتر از یکی داده با کلی شرط و شروط داده

اولین رکن آزادی این است که دیگری هم به اندازه تو آزاد است.