2777
2789

میگن گلابی و به و انار نی نی رو خیلی خوشگل میکنه من از ماه سوم بارداریم تا ماه ششم گلابی خیییییلی زیاد خوردم...از ماه ششم هم انار خوردم تا الان که ماه هفتمم روزی یدونه انار میخورم..بِه هم از این ماه(یعنی ماه ۷ بارداریم) روزی یدونه بِه میخورم آیا انار و به تو ماه ۷ بارداری تاثیر داره؟ دیر نشده باشه آخه تازه فصلش شده دیگه

سیب قرمز و هلو هم میخورم..به نظرتون میوه واقعا نی نی رو خوشگل میکنه؟

و اینکه آیا استرس مادر بچه رو زشت میکنه؟ من پون وسواس فکری دارم از اول بارداریم هر روز استرس زیاد داشتم نگرانم کسی تجربه ای داره؟ 

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور روزی یه به میخوری من نصفش هم نمیتونم بخورم

اگه شیرین و نرم باشه میشه خیلی هم خوشمزش

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاربری دوممه من ۵سال عضویت داشتم☺️
چطور روزی یه به میخوری من نصفش هم نمیتونم بخورم

رنده میکنم گاهی

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

من آب انار و دوغ خیلی می‌خوردم الحمدالله بچم خیلی خوشگل شده نمی‌دونم برای این هاست یا نه البته سوره ...

منم موقعی که هنوز فصل انار نبود آب انار زیاد خوردم

روزی یه لیوانم شیر کم چرب میخورم دکتر گفته کم چرب بخور

روزی یدونه هم تازگیا موز میخورم

اگه شیرین و نرم باشه میشه خیلی هم خوشمزش

آره به خوشمزس من دوس دارم ولی اگه سفت باشه رنده میکنم

میوه رو برای سلامتی نی نی ت بخور ن خشگلیش

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
منم موقعی که هنوز فصل انار نبود آب انار زیاد خوردمروزی یه لیوانم شیر کم چرب میخورم دکتر گفته کم چرب ...

موز قند بارداری رو نمیبره بالا؟

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤