2777
2789
عنوان

کیا تو بارداری به و انار و گلابی خوردن نینیتون خوشگل شده آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 23 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه چی  ژنتیک است 

بچه به پدر و مادرش می‌ره 

من هر بچه خوشگلی دیدم پدر یا مادرش خوشگل بوده

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 

من سیب میخوردم هلو به انار نخوردم چون میلم نمیکشید اما از وقتی فهمیدم تا بچم بدنیا اومد هرروز سیبو میخوردم به هم میخوردم حالا چه خالی چه مربا چه کمپوتش میکردم چون به سفته و برام اذیت کننده بود.هلو و بقیه میوه هاام میخوردم درحدیکه بچم دنیا اومد تو اتاق گفتم وای منکه اونهمه چیزای خوشگل کننده خورده بودم پس چرا خوشگل نشد.بچم بشدت چروک و کبود بود.بعد چهل روز کلا تغییر چهره داد سفیدو بور شد.واقعا علاوه بر ژنتیک اینچیزاام تاثیر داره اما بچم کپیه خودم و پدرم شد

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

من دو سه ماه اول که فصلش بود میخوردم. استرسم زیاد داشتم چون اون وسطا جنگ شد و افسردگی و وسواسم هم تو بارداری شدت گرفته بود. بچم خیلی قشنگه.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

عزیزم تمام ژنها از طریق لقاح اسپرم و‌تخمک به این بچه منتقل شده خوراکی ها و‌ویتامینها کیفیت سلامت رو بالاتر میبره خودماهم هرچی ویتامین بیشتری بهمون برسه ترگل ورگل تر میشیم ولی دیگه یه آدم دیگه که نمیشیم

یادمه دوستم بندرعباس بود میگفت همسایه شون هم خودش هم همسرش سبزه ومشکی بودن خانومه تو بارداری هرروز میرفته یه قاشق از اب دریا میخورده بچه چشماش ابی بشه، آخرم شبیه خودشون شده، علم ژنتیک که بااین چیزا تغییر نمیکنه ازهمون لحظه اول لقاح هم ژنها هم شکل وقیافه هم‌جنسیت مشخصه که سلول ایکس با وای پیوند خورده یا با ایکس، خوراکی هایی هم‌که میخورید قطعا درسلامت خودتون وجنین تاثیر گذاره و بهرحال نوزادی که تغذیه ش درست باشه ترگل ورگل میشه، اناروسمنو بیشتر خاصیتشون توبارداری واسه ضد سقط بودن هست

خب نباید کالشو بگیری من همیشه رسیده شو میخرم نرم و شیرینه

الان نرمش هست؟

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درود بر آنان که هيچ نامی ندارند ولی آبروی زمین‌اند ... 🌺

عزیزم به رو بشور بزار کیسه فریزر بنداز تو آب کتری ی ساعت زمان بده بپزه بعد بخور خام ک رو دل می‌کنه آ ...

منم همین میگم 

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درود بر آنان که هيچ نامی ندارند ولی آبروی زمین‌اند ... 🌺