2777
2789
عنوان

بعد از سه ماه دیشب فهمیدم شوهرم داره بهم خیانت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1203 بازدید | 68 پست
خونه ماشین درآمد خوب داره

ببخشید اینو میگم 

میفهمم خیلی سخته 

اما اگر پشتوانه نداری 

به روش نیار 

بچتو آواره نکن و سعی کن محبتشو جذب کنی 

به خودت بیشتر برس ظاهر و روحیه و استایل و تغذیه 

الان یکی تاپیک زده بود که نه خونه مادر پدرم و نه خونه مادر مادرم جایی ندارم 

قلبم آتیش گرفته 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه راحت می زاری یکی نرسیده زندگیت رو بقاپه.پرتش کن بیرون زنیکه رو.تو چرا بری؟

نمیتونم ب زور نگهش دارم عشق و دوست داشتن اجبار نیست رفتنی میره

اگه میشه برای حاجتم یه صلوات بفرست♥️
چیشد حالت خوب شد ؟

شوهرم افتاد به پام چون بار اولشم بود 

گفتم فقط طلاق گفت همه چی میزنم به 

نامت گفتم باید بفهمی من چی کشیدم فقط به غلط کرذن افتاد 

انقدر پر از نفرت بودم میتونستم بکشمش کاملا احساسم مرده بود بدبختی نمیتونستم به کسی بگم

https://abzarek.ir/service-p/msg/2178600

درست شد؟

تو اینکارو نکن چون بعضی مردا ذاتن نفهمن 

ولی یه وشاور برو ااانقدر کمکت میکنه یه روز شوهرت میوفته به پات 

یه مشاور درست 

بهت میگه چطور رفتار کنی 

ببخشید اینو میگم میفهمم خیلی سخته اما اگر پشتوانه نداری به روش نیار بچتو آواره نکن و سعی کن محبتشو ج ...

زندگیمو می‌سازم چاره ندارم. من همه جوره تحمل کردم خیانت دیگه آخرین راهه 

چشم🙊مرسی از درکت

چرا طلاق نمیگیری؟ 

از وقتی که فهمیدم اون کلیپ آب و برق مجانی حرفهای یکی دیگه بوده و امام خمینی داشته به حرفای اون طعنه میزده پرام ریخته😅 یه عمری کلیپ تقطیع شده رو بعنوان وعده های امام خمینی بهمون دادن! 😐 قزاق طماع، بی رحم و بی شخصیت🤝 به کسی که ۸ سال از ایران در برابر بیگانه دفاع کرد و خودشم فرمانده بود میگن عرب پرست، ایران بخاطر تحریم نفت، ماهی های خلیج فارسو میفروشه به چین، چینم بهش کالا میده، بعد یه عده به این میگن فروش خاک! ولی به اونی که کوه های آرارات، دشت ناامید، اروند رود ، مناطق شمالی اترک،منطقه فیروزه، مغان، نمین، باغچه سرا، یدی اولر، دیمان، تازه کند، بهرام تپه، کویت، بحررررین و ...  داد رفت میشه وطن پرست😄 با اینهمه رسانه که دارن بعد از ۳ سال تقریبا ۵۰۰ هزار نفر بهشون وکالت دادن اونم تو اوج جوسازیا، این نشون میده مردم باهوشن.                                                    تاریخ رو از زبان بزرگانی چون هرودوت، گزنفون و ویل دورانت بشنو، اینهمه مقاومت بعضیا در پذیرش واقعیت عجیبه! امثال شما تجاوز به دختر مجرد قبل اعدام رو باور کردید ولی با سند حرف میزنیم ناراحت میشید🤣  مطالعه کتابهای تاریخی خیلی مهمه، حتما برید دنبالش، البته نه از پیجهای اینستا و کانالهای اونوری وگرنه باز تو پاچتون میکنن                                       دم ناسا گرم🤣🤣🤣🤣💚💚💚💚    نوروز در تابستان ۱۳۵۷ رو هرگز فراموش نمیکنم😂 برای زنمم کلاس یوگا زیاد تدارک میبینم🐷 من چرا برا شما مبارزه کنم؟ من جام خوبه،  شما مبارزه کنید اگه پیروز شدید، منم میام شاه بازی🤪

زندگیمو می‌سازم چاره ندارم. من همه جوره تحمل کردم خیانت دیگه آخرین راهه

میفهمم 

منم بخاطر خیانت جدا شدم و ....

اما بچه نداشتم 

زندگی بیرون خیلی سخته اگر حامی نداشته باشی یا درآمد 

تو اینکارو نکن چون بعضی مردا ذاتن نفهمن ولی یه وشاور برو ااانقدر کمکت میکنه یه روز شوهرت میوفته به پ ...

من از مردا متنفرم

تجربه شو‌دارم‌عزیزم‌میدونم چی کشیدی .وقتی خیانت کردی فهمید همسرت؟ خیانتی که کردی حالتو خوب کرد. منک ...

خب ادما باهم متفاوتن اینجا نمیتونم کامل باز کنم داستانو میدونی ک 

اره خون گرفته بود جلو چشامو 

گفتم ببین منم میتونم انقدرم خودمو زدم اصلا اتفاقای عجیبی افتاد الان موش شده شوهرم البته بگما خودشم ادم بدی نیست نمیدونم اون یه بار چرااینکارو کرد چتشم در حد سلام علیک بود

چرا طلاق نمیگیری؟

چون شوهرم به غلط کرذن افتاد فکر میکنن مردن هرکاری میتونن بکنن قشنگ نشوندمش سر جاش 

حتی میخواستم خودمو بکشم 

فشار زیادی روم بود ولی دیگه جبران کرد

خب ادما باهم متفاوتن اینجا نمیتونم کامل باز کنم داستانو میدونی ک اره خون گرفته بود جلو چشامو گفتم بب ...

خیلی خیلی سخته فقط کسی که کشیده درک میکنه وبس 

چه سکوتی دنیا رو فرا میگرفت اگر آدمها به اندازه صداقتشان سخن میگفتند