سه ماه پیش دعوامون شد و باهام قهر کرد و چند بار من خواستم آشتی کنیم اون قبول نکرد.دیشب ک حموم بود رفتم تو گوشیش و پیامک های زن غریبه رو دیدم ک چ عاشقانه باهم حرف زدن و قربون صدقه هم رفتن . از دیشب نتونستم بخوابم حالم خیلی بده. و فقط به طلاق فکر میکنم که جدا شم و بچمو بزرگ کنم
اول خوب مدرک جمع کن شماره زنه رو هم بردار شکایت کن ازش مهریه روبزار اجرا ،بعد ک اومد ب گوه خوری بگو نصف خونه رو ب اسمت بزنه البته یه مبلغی ردوبدل بکن که بعدا نتونه پس بگیره و حق طلاق وحضانتو بگیر بعد بیا بشین اگه دوباره ازاون غلطا کرد دیگه پشتوانه داری
باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ،وزن شروع ۷۵،وزن ۶ ماه دیگه ۵۵
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هیچی نگو به روی خودت اصلا نیار مثل قبل رفتار کن تا شک نکنه، بعد تا میتونی ازش پول بگیر و جمع کن .حتما همراهش از چتاش و خیانتاش مدرک جمع کن تا برای طلاق دستت پر باشه و با مهریه و پولایی که جمع کردی بتونی اوضاعتو درست کنی چون آدم خیانت کار اصلا درست نمیشه فقط با حساسیت و دقت بیشتر به کارش ادامه میده طوری که تو دیگه متوجه خیانت نشی
نظر من صرفا برای استاتره با نظرم مخالفی، مهم نیست .به شما ربطی نداره که بخوای ریپلای بزنی بی شخصیتی اگه مخالف باشی و بخوای ریپلای کنی و دنبال بحث باشی
اول برو شکایت کن واسه مهریه کنارش یه درخواست تامین خواسته هم بده ک نتونه اموالشو منتقل کنه بعد خودش میاد به غلط کردن میفته نیومد هم اموالشوتوقیف کن بزن در کونش
باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ،وزن شروع ۷۵،وزن ۶ ماه دیگه ۵۵