2777
2789
عنوان

بعد از سه ماه دیشب فهمیدم شوهرم داره بهم خیانت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1191 بازدید | 68 پست
خونه ماشین درآمد خوب داره

اول خوب مدرک جمع کن شماره زنه رو هم بردار شکایت کن ازش مهریه روبزار اجرا ،بعد ک اومد ب گوه خوری بگو نصف خونه رو ب اسمت بزنه البته یه مبلغی ردوبدل بکن که بعدا نتونه پس بگیره و حق طلاق وحضانتو بگیر بعد بیا بشین اگه دوباره ازاون غلطا کرد دیگه پشتوانه داری

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ،وزن شروع ۷۵،وزن ۶ ماه دیگه ۵۵
😁نمیفهمن ادم‌چی میکشه امیدوارو هیچکی درک نکنه

اصن اهمیت نده من مخالفا رو نممیخونم اصن اولش بخونم ببین نظر مخالفه رد. میشم 😂

اصن اهمیت نده کاری ک میبینی حالتو خوب میکنه بکن احتیاطم بکن درکنارش

ما رفقای زیادی نداریم فقط ادمای زیادی میشناسیم 🫠

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انکار نمیکنه . علنی جلو همه گفت من خیانت کردم

پس قصدش اینه که تو بری 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

اول خوب مدرک جمع کن شماره زنه رو هم بردار شکایت کن ازش مهریه روبزار اجرا ،بعد ک اومد ب گوه خوری بگو ...

بهم میگه برو نمیخوامت 

اگه میشه برای حاجتم یه صلوات بفرست♥️

هیچی نگو به روی خودت اصلا نیار مثل قبل رفتار کن تا شک نکنه، بعد تا میتونی ازش پول بگیر و جمع کن .حتما همراهش از چتاش و خیانتاش مدرک جمع کن تا برای طلاق دستت پر باشه و با مهریه و پولایی که جمع کردی بتونی اوضاعتو درست کنی چون آدم خیانت کار اصلا درست نمیشه فقط با حساسیت و دقت بیشتر به کارش ادامه میده طوری که تو دیگه متوجه خیانت نشی

نظر من صرفا برای استاتره با نظرم مخالفی، مهم نیست .به شما ربطی نداره که بخوای ریپلای بزنی بی شخصیتی اگه مخالف باشی و بخوای ریپلای کنی و دنبال بحث باشی

۳۱۳ سکه

اول برو شکایت کن واسه مهریه کنارش یه درخواست تامین خواسته هم بده ک نتونه اموالشو منتقل کنه بعد خودش میاد به غلط کردن میفته نیومد هم اموالشوتوقیف کن بزن در کونش 

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ،وزن شروع ۷۵،وزن ۶ ماه دیگه ۵۵

گروه دورهمی خانوما واسه سرگرمی 🤪🦋خواستید درخواستید بدید لینک بفرستم اینجا نمیشه نمیدونم چرا😕

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رو به نیت باردار بودنم گذاشتم ی صلوات مهمونم میکنی باردار باشم ..دعات میکنم🫠💖

اول برو شکایت کن واسه مهریه کنارش یه درخواست تامین خواسته هم بده ک نتونه اموالشو منتقل کنه بعد خودش ...

با وکیل حرف زدم الان گفت صبح برو اداره ثبت جلو اموالش بگیر 

شات گرفتی؟ شماره رو برداشتی؟مدرک جمع آوری کردی؟

نه متاسفانه حالم بد شد نتونستم. ولی جلو خانواده ش اعتراف کرد ک دارم خیانت میکنم