2821
2789
عنوان

با دوتا بچه ولش کرده رفته

382 بازدید | 18 پست

به نظرتون چیکار کنم داغونم براش بکی از فتمیلای نزدیک  تمیتونم دقیق بگم مثل دختر عمه یا دختر خاله یا دختر عموم شوهرش با دوتا بچه دوهفته اس ولش کرده رفته عاشق شده دختره خیلی خوبه خیلی مهربونو دلم براش کبابه انقدر گریه کردم دارم دیوونه میشم

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برگشته گفته نمیتونم باهات زندگی کنم ولش کرده رفته جالبیش اینه دو سال التماس میکرد تا این دخترو بگیره عاشقش بود اما الان یعنی چی آخه تو جمع فقط زل میزد به زنش میگفت انقدر خوشگله نمیتونم نگاهش نکنم 

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم

خاک تو سرش

دوتا آدم که بی دلیل عاشق همدیگه میشن                                 یه روز میاد که بی دلیل رو عشقشون خط میکشن                     آدم همیشه به چیزی که دوست داره نمیرسه                           آخر بعضی قصه ها از اولش مشخصه                   
لعنت به شرفش .بي معرفت

واقعا واقعا نمیدونم به این بی صفت چی میشه گفت

چرا انقدر پستن بعضیها؟ حیف اسم انسان حتی حیوان هم بچشو ول نمیکنه😔

بچه هاش کوچیکن یکی چهارساله یکی شش ماههدوتا پسر جیگر و آروم زنش واقعا خوشگله هیچ عیبی نه تو صورتش نه هیکل نه اخلاق 

براش متاسفم خیلی .دوروزمونه جوری شده ک ازهرکسی هرچی برمیاد .عاشقیو زیره پاگذاشتنه بچه ها خداکنه سرش ...

یعنی زنش داره دیوونه میشه فقط گریه میکنه تو این یه ماه شیرش خشک شده انقدر حرص خورده

ممنون از همدردیتون شب خوش  دلم به خرده سبک شد باهاتون حرف زدم

بچه هاش کوچیکن یکی چهارساله یکی شش ماههدوتا پسر جیگر و آروم زنش واقعا خوشگله هیچ عیبی نه تو صورتش نه ...

خدا به راه راست هدایت کنه این مرد بی وجدان رو

زن جوون و تنها با دو تا بچه ی کوچولو چیکار کنه آخه؟

خیلی براش ناراحت شدم

فقط از خدا میخوام مردای این مدلی رو سر عقل بیاره

2825
2823
2791
2779
2792