2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من غذاش خوبه فقط صبحونه نمیخوره از تموم لبنیات ها بدش میاد نمیدونم چیکار کنم

به جای لبنیات ک سرده از شیر بادام و همینطور برگ چغندر خشک کن در تمام غذاهات استفاده کن  سرشارتر از کلسیم

برگ چغندر رو از کجا بگیرم نشنیده بودم؟

از سبزی فروشی ها،

الان البته فکر کنم فصل اسفناج هست. بهار و تابستون برگ چغندر هست تو مغازه ها...بگیر برگاش  رو خشک کن پودر کن تو همهههه چیز بزن

ی سوال بکن ببین الان هست یا نه تو شهرتون

بچه من خیلی شکموئه! حسم میگه چون خیلی کوچیک بود شوهرم یواشکی مزه ها رو بهش چشوند و کلا علاقه وافری ب ...

کوچولو یعنی چقد

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا 

دختر من ۸ سالشه اونطور که اصلا غذا نخوره یا ب زور غذا بزارم دهنش نیست فقط هر غذایی رو نمیخوره خیلی محدوده دایره ی غذایش مثلا هیچکدوم از کوکوها رو نمیخوره چرخ کرده، مرغ،گوشت،ماهی، سرخ کردنی،علویه، سمبوسه،تقریبا هیچی دیگه😂فقط برنجی باشه اونم با بعضی از خورشتا 

الا بذکر الله تطمئن القلوب💝💝
بچه من خیلی شکموئه! حسم میگه چون خیلی کوچیک بود شوهرم یواشکی مزه ها رو بهش چشوند و کلا علاقه وافری ب ...

ن این ربطی نداره ب شکمو بودنش من برای هردو بچه هام تقریبا از ۴ ماهگی اینکارو میکردم دختر اولیم ماشالا ازهمون اول خیلی خوراکش خوب شد هر چی پختم ن نگفت ولی دومی ن ،هر غذایرو نمیخوره

الا بذکر الله تطمئن القلوب💝💝
از چ سنی غذا گذاشتی خودشون بخورن

از وقتی ک تونست بشینه و دست و قاشق ببره سمت دهنش

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
کم بودنش میدونم دکتر غدد بردمش فقط عکس استخوان گرفت ازش انشالله ضرر نداره شربت کلسیم؟

نه اشکال نداره اصلا

اگ کمبود داره حتمااااا براش آمپول و بزن  خیلی ها تو نی نی سایت بودن بچهاشون هورمون زدن یهو قد و وزن رشد کردن

میگفتن مث گلی ک پژمرده بود یهو شکفته شده باشه

بچه جون گرفت

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

نه اشکال نداره اصلااگ کمبود داره حتمااااا براش آمپول و بزن خیلی ها تو نی نی سایت بودن بچهاشون هورمو ...

من چکاب یک ساله ازش گرفتم هیچ مشکلی نداشت فقط تست عرق ش مشکوک بود 

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا 
من چکاب یک ساله ازش گرفتم هیچ مشکلی نداشت فقط تست عرق ش مشکوک بود

اگ فقط وزنش کمه اشکال نداره خودش تو ی سنی جبران میشه

ولی وقتی قد هم کنار لاغری. کوتاه بمونه زنگ خطر 

نشونه کمبود ی چیزی تو بدن

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند.......