2777
2789
عنوان

تبریز

86 بازدید | 23 پست

سلام دوستان کسایی که تبریز زندگی می‌کنید من شناختی ندارم قرار از تهران بیام تبریز زندگی. کنم به خاطر کار همسرم اولا من ترکی بلد نیستم چیکار کنم به مشکل میخورم بعد اینکه راسته میگن با فارسا خوب نیستن؟ بعد خانومایی ک تبریزین یه دکتر زنان خوب بهم. معرفی میکنید و اینکه بگید رشدیه کجای تبریز جای خوبیه یا نه؟مرسی😁❤️ 

ترکی بلد نیستی به مشکل نمیخوری اصلا

طول میکشه تا عادت کنی چون با تهران خیلی فرق داره

رشدیه هم جزو مناطق خوبه

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم. من شنیدم توی ارتباط با سایر قومیتها زیاد منعطف نیستند. انتظار دارند بقیه باهاشون ترکی صحبت کنند تا اینکه خودشون فارسی صحبت کنند. کلا کنار اومدن با ترکها کار آسونی نیست. امیدوارم بهتون خوش بگذره 

ترکی بلد نیستی به مشکل نمیخوری اصلاطول میکشه تا عادت کنی چون با تهران خیلی فرق دارهرشدیه هم جزو مناط ...

ع یعنی ترکی حرف نزنم اونا متوجه میشن که جواب بدن مثلا میخوام. باشگاه اونجا برم مشکلی نداره؟ 

والله عزیزم منم عروس تبریزیا هستم اتفاقا رفتارشون با فارس زبانها عالی هست 

فقط اونطور شایعه انداختن فقط بخاطر تفرقه انداختن

و اینم بگم قطره سامانی یعنی معجزه ای زنان هست 

خیلی هم خوش امدین 💜🫂

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

رشدیه اره جای خوبیهنه ماترکاخیلیم مهربونیم😁دکترمریم طرزمنی خوبه من کلاپیش اون میرم

ترکا آره مهربونن اون جای خود جسارت نباشه ولی میگن تبریزی‌ها بفهمن فارسی محلت نمیدن یکم ترسیدم مثلا برم. بیرون یا باشگاه یا هرجا خریدی چیزی اصلا متوجه میشن که جواب بدن یا نه😁ع خب خداروشکر پس جای خوبیه مرسی عزیزم. بابت معرفی دکتر من چون باید پیش ی دکتر زنان حتما برم گفتم ببینم کی تو تبریز خوبه که میگید ایشون حتما میرم پیشش مرسی 😍

سلام عزیزم. من شنیدم توی ارتباط با سایر قومیتها زیاد منعطف نیستند. انتظار دارند بقیه باهاشون ترکی صح ...

دقیقا منم همینو شنیدم که یکم نگران شدم وگرنه بدم نمیاد تجربه کنم چالش واسه خودش دیگه قربونت برم مرسی عزیزم 😍

والله عزیزم منم عروس تبریزیا هستم اتفاقا رفتارشون با فارس زبانها عالی هست فقط اونطور شایعه انداختن ف ...

ع پس واقعا اینطوری نیستن چون خیلی بهم گفتن نرو بد رفتار میکنن ترکی بلد نیستی اونا فقط ترکی صحبت میکنن فارسی اصلا متوجه نیستن اینا یکم نگران شدم. برا روزمرگی وگرنه با اینکه دوری این حرفاس ولی واقعا دوس دارم بیام تجربه کنم 😁دورت بگردم عزیزدلم مرسی 😍انشالله سلامت باشی و آرزوی خوشبختی ابدی دارم برات گلم 😘

والله عزیزم منم عروس تبریزیا هستم اتفاقا رفتارشون با فارس زبانها عالی هست فقط اونطور شایعه انداختن ف ...

گفتید خیالم راحت شد واقعا خداروشکر پس انشالله تجربه روزای بهتر مرسی بازم عزیزم 😍ه 

ع پس واقعا اینطوری نیستن چون خیلی بهم گفتن نرو بد رفتار میکنن ترکی بلد نیستی اونا فقط ترکی صحبت میکن ...

قوربونت بشم

مگهههههه عصرررر بوق هست نفهمن اتفاقا خیلی خیلی مهربون باهات رفتار میکننن

رشدیه هم جای خوبی هست عزیزم 

و همچنین گلم خوشبخت ترین باشین و صد برابر انرژی حرفتون ب زندگیتون برگرده انشالله 💜🧿

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

گفتید خیالم راحت شد واقعا خداروشکر پس انشالله تجربه روزای بهتر مرسی بازم عزیزم 😍ه

بگردمت که آنقدر نگرانی 

قوربونت بشم  ن اینطور که جوووو انداختن نیست 

و اینم بگم که زیاد دوست ندارن عروسشون از قوم دیگه باشن که این نسل کلا سنت شکمی کردن 😂🤭

من الان از قوم دیگه هستم 🤣😂

قوربونت بشم مگهههههه عصرررر بوق هست نفهمن اتفاقا خیلی خیلی مهربون باهات رفتار میکنننرشدیه هم جای خوب ...

کاملا درست میگید وقتی به منم میگفتن تعجب میکردم چون چندتا دوست داشتم تبریزی بودن بنده خداها خیلی مهربون ساده بودن میگفتن اونایی که قدیمی تره اصیل ترن اینطورین که به نظرم. حق با شماس قدیم نیستش که اونم آدمن بالاخره اینا همش تفرقه انداختن به نظرم واقعا اینطوری نیس حسابی ترسیده بودم خداروشکر شما خیالم. راحت کردید 😍دورتون بگردم گلم مرسی عزیزم همچنین واسه خودتون قلب مهربونتون😍❤️خدا بهترینارو سر راهتون بذاره 😍💋