سلام دوستان کسایی که تبریز زندگی میکنید من شناختی ندارم قرار از تهران بیام تبریز زندگی. کنم به خاطر کار همسرم اولا من ترکی بلد نیستم چیکار کنم به مشکل میخورم بعد اینکه راسته میگن با فارسا خوب نیستن؟ بعد خانومایی ک تبریزین یه دکتر زنان خوب بهم. معرفی میکنید و اینکه بگید رشدیه کجای تبریز جای خوبیه یا نه؟مرسی😁❤️
سلام عزیزم. من شنیدم توی ارتباط با سایر قومیتها زیاد منعطف نیستند. انتظار دارند بقیه باهاشون ترکی صحبت کنند تا اینکه خودشون فارسی صحبت کنند. کلا کنار اومدن با ترکها کار آسونی نیست. امیدوارم بهتون خوش بگذره
والله عزیزم منم عروس تبریزیا هستم اتفاقا رفتارشون با فارس زبانها عالی هست
فقط اونطور شایعه انداختن فقط بخاطر تفرقه انداختن
و اینم بگم قطره سامانی یعنی معجزه ای زنان هست
خیلی هم خوش امدین 💜🫂
من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید
رشدیه اره جای خوبیهنه ماترکاخیلیم مهربونیم😁دکترمریم طرزمنی خوبه من کلاپیش اون میرم
ترکا آره مهربونن اون جای خود جسارت نباشه ولی میگن تبریزیها بفهمن فارسی محلت نمیدن یکم ترسیدم مثلا برم. بیرون یا باشگاه یا هرجا خریدی چیزی اصلا متوجه میشن که جواب بدن یا نه😁ع خب خداروشکر پس جای خوبیه مرسی عزیزم. بابت معرفی دکتر من چون باید پیش ی دکتر زنان حتما برم گفتم ببینم کی تو تبریز خوبه که میگید ایشون حتما میرم پیشش مرسی 😍
والله عزیزم منم عروس تبریزیا هستم اتفاقا رفتارشون با فارس زبانها عالی هست فقط اونطور شایعه انداختن ف ...
ع پس واقعا اینطوری نیستن چون خیلی بهم گفتن نرو بد رفتار میکنن ترکی بلد نیستی اونا فقط ترکی صحبت میکنن فارسی اصلا متوجه نیستن اینا یکم نگران شدم. برا روزمرگی وگرنه با اینکه دوری این حرفاس ولی واقعا دوس دارم بیام تجربه کنم 😁دورت بگردم عزیزدلم مرسی 😍انشالله سلامت باشی و آرزوی خوشبختی ابدی دارم برات گلم 😘
و همچنین گلم خوشبخت ترین باشین و صد برابر انرژی حرفتون ب زندگیتون برگرده انشالله 💜🧿
من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید
گفتید خیالم راحت شد واقعا خداروشکر پس انشالله تجربه روزای بهتر مرسی بازم عزیزم 😍ه
بگردمت که آنقدر نگرانی
قوربونت بشم ن اینطور که جوووو انداختن نیست
و اینم بگم که زیاد دوست ندارن عروسشون از قوم دیگه باشن که این نسل کلا سنت شکمی کردن 😂🤭
من الان از قوم دیگه هستم 🤣😂