2777
2789
عنوان

میخوام برم دعوا با مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 56 پست
خب وقتی خرجش با شماست دعواش کنی کار درست میشه از اول ازدواجت اشتباه بوده سعی کن نری پایین

سال اول ازدواجم پدرشوعرم اینجوری نبود ی دفعگی ورق برگشت 

شُدی مورفین تمام دردای زندگیم🤍🕊️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه که عقلش نمیرسه بخواد با نیشگون شما ادب بشه. اط محیط بی ادبی ها دور نگهش دارید. لطفا دیگه نیشگونش ...

از محیط خیلی وقته دوره

من ک اصلا اصلا اهل فحش نیستم

بچهامم از همینا یاد گرفتن اما نمی‌دونم چرا از سرشون نمیفته یک ساله درگیرم واقعاً 

مادرشوعرم توقع داشت مثل قدیم شوهرمو پر می‌کنه و شوهرم دعوام می‌کنهاما اینسری از این خبرا نبودشوهرم ا ...

به شوهرت علت نیشگون گرفتنت را بگو

اگر همه تنهات گذاشتن، مطمئن باش من کنارتم. اگر همه فقط موقع خوشی پیشت بودن، مطمئن باش من موقع غم‌ت باهات شریک میشم. اگر همه بهت بی‌توجهی کردن، مطمئن باش من اندازه ی همشون بهت توجه میکنم. اگر همه سعی کردن از پشت بهت خنجر بزنن، مطمئن باش پشتت وایمیستم تا تو اذیت نشیو مرحم زخمات میشم. اگر همه اومدن و رفتن، مطمئن باش تا جون دارم پیشتم. پس اگر همه از دوست داشتنت دست کشیدن، من تنها کسی هستم که تا پای گور عاشقت میمونم.همسر عزیزتر از جانم

مگه شوهرت چقدر درامدداره که کرایه خونه وخرج پدرشوهرت هم میده

خداروشکر الحمدالله خوب در میاره 

زندگی من ماجراش خیلی عجیبه

من دوتا برادرشوهر دیگم دارم ولی اونا ی هزار تومنی خرج نمیکنن برای خونشون کوچیک تری چیزی بخرم میگن زنگ بزنید فرزاد(شوهرم) بخره یا بگید فرزاد حساب کنه

دیگه باباشونم افتاده شوهرم چاره ای ندارع جز اینکه خرج شونو بده

حتی ما فردا نه پس فردا عروسی دعوتیم مادرشوهرم کارت شوهرمو گرفت رفت برای خودش ۳ تومن ی لباس خرید 

عروسی فامیل دورشم بود دید که اوضاع کاری شوهرم فعلا خرابه ولی شعورش نکشید دیگه

به شوهرت علت نیشگون گرفتنت را بگو

گفتم

میگه عزیزم بچس

منم گفتم از بچگی بگه تا بزرگی توو دهنش میمونه

شوهرم سکوت کرد

چرا

چون همین ننه ی بیشعورش تو بچگی شوهرم میگفت ک شوهرمم تو زندگی همش به من می‌گفت ۱۰ سال عمرمو گذاشتم تا بهش بفهمونم نگه خداروشکر اونم کم کم داره از سرش میفتخ

گفتممیگه عزیزم بچسمنم گفتم از بچگی بگه تا بزرگی توو دهنش میمونهشوهرم سکوت کردچراچون همین ننه بالای ب ...

رو شوهرت کار کن خودش به مادرش بگه زنم حق تربیت بچه ام را داره

اگر همه تنهات گذاشتن، مطمئن باش من کنارتم. اگر همه فقط موقع خوشی پیشت بودن، مطمئن باش من موقع غم‌ت باهات شریک میشم. اگر همه بهت بی‌توجهی کردن، مطمئن باش من اندازه ی همشون بهت توجه میکنم. اگر همه سعی کردن از پشت بهت خنجر بزنن، مطمئن باش پشتت وایمیستم تا تو اذیت نشیو مرحم زخمات میشم. اگر همه اومدن و رفتن، مطمئن باش تا جون دارم پیشتم. پس اگر همه از دوست داشتنت دست کشیدن، من تنها کسی هستم که تا پای گور عاشقت میمونم.همسر عزیزتر از جانم

شوهرشمابایدبه فکرخونه خریدن برای خودتون باشه نه خرج بقیه هم بده

اوو آنقدر بهش گفتم

کو گوش شنوا که بفهمه

ما ده ساله داریم زندگی میکنیم از صدقه سری من ۶۰ میلیون تو ۵ سال پیش جمع کردم یواشکی رفتم طلا خریدم ک اونم شوهرم دوسال پیش فهمید و کلی التماس درخواست کرد ک بده بفروشم کارم گیره بخدا بعدا جبران میکنم برات اما خب فعلا  نکرده

ما در حال حاضر هیچ پسندازی نداریم 

پول تو کارت های جفتمون هست

اما پول کنار گذاشته به عنوان پس انداز در حد ۲۰۰ میلیون نداریم 

رو شوهرت کار کن خودش به مادرش بگه زنم حق تربیت بچه ام را داره

شوهرمو آدم کردم قبلش اینجوری نبود هرچی ننش می‌گفت میومد بالا آنقدر باهام دعوا میکرد ک بیا و ببین

درستش کردم خداروشکر خیلی الان باهام خوبه

ولی همین حرف رو نمی‌دونم چطوری تو سرش بندازم تا بگه به بقیه