2777
2789
عنوان

میخوام برم دعوا با مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 491 بازدید | 56 پست

خدا قوت پهلوون

به سلامتی ۳ لاشی   قاضی ، متهم ، ناشی   🥂🥂🥂            به سلامتی ۳ دلبر   مادرم ، پدرم ، عشقم      🥂🥂🥂          به سلامتی ۳ تن    ناموس ، رفیق ، وطن  🥂🥂🥂             به سلامتی ۳ همراه   رفیقم ، گوشیم ، پیکم 🥂🥂               به سلامتی ۳ مکان   خونم ، قبرم ، قلبش  🥂🥂🥂                         

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با ۴۰ سال سن هنوز این کلمه به دهنم نیومدهبه همسرت بگو این نیشگون رو باید از اون آشغالی میگرفتم که ...

همیشه گفتم 

میگه چیکار کنم خودمم می‌دونم خانوادم بیشعورن تو خانوم باش

شُدی مورفین تمام دردای زندگیم🤍🕊️

هیچی‌برو‌ دعوا  و بقول خودت برین بهش تا همین رابطه خوبی که با شوهرت پیدا کردی هم به یاد بدی 😐 خیلی وقتها سکوت و بی اعتنایی برای آدم فضول از صد تا فحش و کتک بدتره🖐️ بچه هات هم بیشتر وقت با خود شما هستند پس باید بتونی رو ادبشون کنترل داشته باشی 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

یا خدا مگه چی گفته بری سرش دعوا چتونه شماها اینقدر بی اعصابین شوهر نکنین

چی گفته؟؟

فتنه کرده میفهمی

دفعه اولشم نیس گذشت کنم بدتر از اینا رو سرم آورده

تو بودی و دیدی ک اینجوری حرف میزنیی؟؟؟؟؟

دخترتون کوچیکه نمیدونه معنیش چیه میدونید چقدر رو روان بچتون تاثیر بد میزارین با نیشگون گرفتن

من دفعه اولم بود گرفتم

بعدم از پوشکش گرفتم

بچه ای ک از بچگی این حرفا رو بزنه تو دهنش میشینه 

چی گفته؟؟فتنه کرده میفهمیدفعه اولشم نیس گذشت کنم بدتر از اینا رو سرم آوردهتو بودی و دیدی ک اینجوری ح ...

خب وقتی خرجش با شماست دعواش کنی کار درست میشه از اول ازدواجت اشتباه بوده سعی کن نری پایین 

خب به شوهرت بگو که دخترت چی گفت و چرا اینجوریش کردی

گفتم

میگه عزیزم بچس

منم گفتم از بچگی بگه تا بزرگی توو دهنش میمونه

شوهرم سکوت کرد

چرا

چون همین ننه بالای بیشعورش تو بچگی شوهرم میگفتم ک شوهرمم تو زندگی همش به من می‌گفت ۱۰ سال عمرمو گذاشتم تا بهش بفهمونم نگه خداروشکر اونم کم کم داره از سرش میفتخ

بچه که عقلش نمیرسه بخواد با نیشگون شما ادب بشه. 

اط محیط بی ادبی ها دور نگهش دارید. 

لطفا دیگه نیشگونش نگیر 

https://eitaa.com/joinchat/3740467520C90eb06a89d لینک گروه ختم قرآن المهدی در ایتا🌹دوستان عزیزی که تمایل به همراهی در گروه ختم قرآن المهدی دارند روی لینک بزنن🌹