2777
2789
مبارکهچقدر

۱میلیارد ۸۵۹

۱۸۰هم چک دادم

نزدیک۱۰هم محضروعوارض شهرداری

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مام

مبارک باشه گلم

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...

الان که طلا گرون شده بیشترین کمک رو واسه مستاجرا کرد که خونه بخرن 

حالا در نبود طلا هم وام کمک میکنه 

وگرنه با این پس اندازهای ریز نمیشه  

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .

با طلا خریدن ووام گرفتن

طلا هرچی میتونی بخر پولت را طلا کن

وام هم گذاشتم بانک سپه وام بالا میگرفتم مثلا۲۰۰تومن به بالا چندتاگرفتم سودش زیاده اما چند ساله س تونستم خونه وماشین بخرم 

من ۱۹ سالمه بابام سال ۹۴ وقتی کلاس چهارم بودم خونه الانمونو خرید با ۳۰۰ میلیون الان شده ۶ میلیارد یا ...

اون موقع هم ۳۰۰ پول زیادی بوده خوب در کل هر کی خونه خریده ب سختی خریده مگه اینکه ارثی چیزی ب طرف برسه

سال ۸۸ بود فکنم بین ۵۲ تومن خریدیمش ۲۰۰ متره

سال ۹۰ هم بابام طبقه بالاش ساخت ۲۲ تومن خرج داشت

الان دیگه باید خیلی بیارزه

چشم من هرگز ندیده‌ست آدمی بی‌درد را ، زندگی رنجی مدام است آدمی سرسخت باش!

کدوم شهرین

من اطرف تهران‌گرفتم گلم

طرف۴۰۰زیرقیمت بهم داد پول لازم بود

فروختن طلاهامفروختن ماشینگرفتن وامکمک پدر🥹🥹

ماهم همینطور البته منهای گزینه آخر

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .

ما سال ۸۶ شروع کردیم به وام گرفتن و پس اندازهای کوچک مثل پیش خرید مغازه . اونا رو فروختیم زمین خریدیم . با کار کردن زیادتر خودم و همسرم ساختیم ۹۱ تموم شد . اونموقع با همه سختی‌ها باز خیلی بهتر از الان بود . 

اون موقع هم ۳۰۰ پول زیادی بوده خوب در کل هر کی خونه خریده ب سختی خریده مگه اینکه ارثی چیزی ب طرف برس ...

بله درسته 

تا ۲ سالگی من ما کرج خونه داشتیم 

فروختیم اومدیم تهران تا وقتی ۹ سالم شد مستاجر بودیم 

تا تونستیم اینجارو بخریم الان ۱۰ ساله همنیجاییم 

حداقل اون موقع تونستیم رشد کنیم از کرج بیایم تهران 

الان اصن نمیشه از اینجا تکون خورد 

خدا هست ؛ خدا منو میبینه✨️🖤