2777
2789
ممنون از شما هم مبارک باشهآره واقعا خیلی قیمت‌ها بالاست

اصلا گلم همینه که یه سرپناه دارید واسترس جابجایی وپول پیش وصابخونه روندارید بخدا باید روزی هممون بگیم خداروشکر

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماهم همینطور البته منهای گزینه آخر

پدر من به برادر و خواهرم روزی عروس شدن خونه داد من هیچی منم بچش بودم ولی نداد حالا فقط یه مقدار کمک کرد ولی باز قول داده جبران کنه فعلا که هیچی

خدایا شکرت بابت همه چیز...

والا به نظر من العان نمیشه خونه خرید

یا باید پشتوانه داشته باشی  که نداریم 

یا باید خلاف کنی  ک اونم جیگر میخواد

یا باید اخ....ص کنی  که اونم بما نمیرس کار از ما بهترون

من فقط دلم برای بچه هامون میسوزه اونا هم دارن پاسوز ما میشن

خدا جونم زندگی مو به خودت گره بزن گره ی کوووووووررر
اصلا گلم همینه که یه سرپناه دارید واسترس جابجایی وپول پیش وصابخونه روندارید بخدا باید روزی هممون بگی ...

آره واقعا شوهر کارگره حقوقش خرج خونه میشه اگه اجاره هم میخاستیم بدیم که باید فرار میکردیم بازهم خداروشکر هزار مرتبه 

خدایا شکرت بابت همه چیز...

آره واقعا شوهر کارگره حقوقش خرج خونه میشه اگه اجاره هم میخاستیم بدیم که باید فرار میکردیم بازهم خدار ...

اره گلم خدارو هزاران‌مرتبه شکر

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
ببخشید میشه بپرسم کدوم روستا سمت کدوم شهر میخوام ببینم قیمت زمین چطوره هوا آلوده هست؟

خواهش میکنم سمت خرم آباد داداباد ن هواش بسیار عالی هست والا نمیدونم قیمت زمین ها رو نمیفرشون معمولا چون جای خوبی هست میزارن برا خودشون من منظورم زمین تو شهر خرم آباد بود

پدر من به برادر و خواهرم روزی عروس شدن خونه داد من هیچی منم بچش بودم ولی نداد حالا فقط یه مقدار کمک ...

خدا طول عمرشون بده 

من پدرم قبل از ازدواجم فوت کرده بودن.

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .