2777
2789
عنوان

یکی از رفتارهای ساکنین اپارتمانمون که خیلی برام عجیبه

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 52 پست
اینکه با لحن تمسخر امیز و طعن و کنایه صحبت کرده برام عجیبه کاش مستقیم به خودم میگفت

اره منم از همین لحن بد میگم.میتونست قشنگ بیان کنه و ناراحتیو بگه.و البته حضوری باشه مشکل بزرگ‌باشه باعث دعوا و درکیری میشه همون بهتر مشکلات تو گروه بیان بشه

متاسفانه بعضیا حرفشون رو بد تیش و کنایه میزنن بلد نیستن مستقیم و جراتمندانه حرف بزنن

دقیقا منم حرف شمارو به همسرم زدم

گفتم ادم های مدعی و توخالی که جرات چشم تو چشم صحبت کردن ندارن با طعنه و نیش و کنایه و مجهول صحبت میکنن

سلام بر مادرم، اولین وطن ها و آخرین تبعیدگاها ... 🕊🍁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تحصیلات شعور نمیاره

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....
وقتی دونه میریزی اونجا کبوترا میان میخورن همونجا هم کثیف کاری میکنن که میریزه رو پنجره یا بالکن طبقه ...

گفتک که ساختمون جوری طراحی شده که اصلا چیزی داخل بالکن کسی ریخته نمیشه

و اینکه اصلا حرف و بحث من سر پرنده ها نیست

صحبت من برای لحن تمسخر امیز ایشون و با طعنه و کنایه صحبت کردن ایشونه

واحد ها از طریق ایفون ها میتونن با همدیگه تماس بگیرن مثلا واحد ۸ از ایفونش زنگ بزنه به واحد ۶ بگه ما ...

خوب شاید شما اینجوری راحت ترید ولی مثلا من اصلا راحت نیست بابت موضوعی مستقیما بهم تذکر بدن یا خودم مستقیم به کسی تذکر بدم 

ترجیحم اینکه همون توی گروه موارد مطرح بشه و من بدونم و قوانین رعایت کنم 

تو هر اپارتمانی هم بودم قاعده همین بوده دقیقا ایرادات بدون اشاره مستقیم به فرد خاصی توی گروه مطرح میشده 

ای جان عزیزم گناه داشتن عادت کرده بودن.ولی بالا هم باشن دستشوییشون میریزه بازم.من طبق حساسیت خودم می ...

افرین

دقیقا اگر به خودم پیام میدان یا حتی تو گروه محترمانه تر مینوشن به نظرم خیلی بهتر بود

گفتک که ساختمون جوری طراحی شده که اصلا چیزی داخل بالکن کسی ریخته نمیشهو اینکه اصلا حرف و بحث من سر پ ...

چطوری نمیریزه؟ هر جورم طراحی شده باشه کثیف کاری یا رو لبه پنجره و بالکن میریزه یا تو حیاط و دم در

جوگیرن

الان سه روزه سر مسیله قطعی اب و پمپ زن و مرد گنده تو گروه با هم درگیرن و درشت بار هم میکنن

وقتی هم از نزدیک میبینیشون جوری رفتار میکنن که انگار با شاه فالوده نمیخورن

چطوری نمیریزه؟ هر جورم طراحی شده باشه کثیف کاری یا رو لبه پنجره و بالکن میریزه یا تو حیاط و دم در

تو حیاط قسمت واحد تماما باغچه ست و قسمت واحد کناری ورودی پارکینگ

داخل بالکن ها از طبقات بالا چیزی نمیریزه

ولی ممکنه روی نرده های ورودی بریزه

خوب شاید شما اینجوری راحت ترید ولی مثلا من اصلا راحت نیست بابت موضوعی مستقیما بهم تذکر بدن یا خودم م ...

ماشین یه واحدی روغن ریزی داشته اینا هی عکس میگرفتن میزاشتن تو گروه

دریغ از اینکه اون بنده خدا اصلا منزل نبوده و گروه رو هم چک نمیکرده

این یکی از مشکلاتی هست که ممکنه پیش بیاد

همسر منم جز کسایی هست که به دلیل مشغله زیاد شاید هفته ها گروه رو چک نکنه

حتی اینستاگرامم نداره