2777
2789
عنوان

کیا تو متاهلی درس خواندن💔

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 39 پست

من بعد از چندسال دوری از درس،کنکور ارشد دادم و دوسال ارشدمو خوندم و دوماه پیش دفاع کردم.با معدل بالا فارق التحصیل شدم.خیلی به خودم سخت گرفتم و خودمو اذیت کردم وگرنه دکتری رو هم میخوندم.تو متاهلی درس خوندن راحتتره بنظرم. فکر و ذکرت متمرکزه رو درس

اسْتَغْفِرُاللَّهَ الَّذى لا اِلهَ اِلاّ هُوَ الْحَىُّ الْقَیُّومُ الرَّحْمنُ الرَّحیمُ بَدیعُ السَّمواتِ وَالاَْرْضِ مِنْ جَمیعِ ظُلْمى وَ جُرْمى وَ اِسْرافى عَلى نَفْسى وَ اَتُوبُ اِلَیْهِ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم دانشجو بودم ازدواج کردم یه موقعایی سخت بود شوهرم میومد میگفت بریم خونه مامانم اینا میگفتم در ...

طرز فکر من اینه یا زندگی واقعا برا زنا سختتر و پر از چالشه؟

حس میکنم مردا دغدغه فکری کمتری دارن همیشه

مامان یه فسقل خانومم😋😊🥰

رفت و آمد هست شوهرم هم کمکم می‌کنه اما نه زیاد بلاخره غذا و... باید براش آماده کنم

اره مهمون میاد خیلی بده مخصوصا وقتی میاد میمونه  ولی شوهر من خودش غذا اماده میکرد برا خودش 

نه مردا دغدغه بیشتری دارن

اخه برا مردا خلاصه شده توی پول دراوردن

فقط مخارج زندگیه فکرشون

ولی زنا کل زندگی رو دوششونه 

کلی فکروخیال بچه و شوهرداری و کل زندگی

ولی مردا فقط مشکلی پیش میاد فکر پولشن ن بقیه نکاتش

مامان یه فسقل خانومم😋😊🥰

اخه برا مردا خلاصه شده توی پول دراوردنفقط مخارج زندگیه فکرشونولی زنا کل زندگی رو دوششونه کلی فکروخیا ...

همین کارکردن و پول دراوردن تو این اوضاع مملکت چقد بار و فشار بهشون وارد میکنه؟بچه داری که فقط رو دوش زن نیست مردم کمک میکنه یا کار خونه و خرید بیرون و...من گاهی دلم برا شوهرم میسوزه بس که مشغله و دغدغه داره 

من خودم دانشجو بودم ازدواج کردم یه موقعایی سخت بود شوهرم میومد میگفت بریم خونه مامانم اینا میگفتم در ...

چقد خوب چه سالی دوستتون کنکور دادن؟

خودش درسش از اول خوب بود..

چند ماه خوند

همین کارکردن و پول دراوردن تو این اوضاع مملکت چقد بار و فشار بهشون وارد میکنه؟بچه داری که فقط رو دوش ...

نمیدونم والا شرایط فرق داره شاید شوهر شما بیشتر از شوهر من کهر میکنن

شایدم من طفلک رو درک نمیکنم

مامان یه فسقل خانومم😋😊🥰