خوش اخلاق مهربون تو کارای خونه کمک کنه از لحاظ عاطفی حواسش به خانومش باشه تو رابطه جن.س.ی به همسرش و نیازش توجه کنه مسئولیت پذیر باشه بهتون بگه باید درس بخونی حداقل لیسانس داشته باشی بهتون بگه رانندگی یاد بگیر خودت برو بیا به سختی نیوفت، با تحصیلات باشه و شغل خوب خانوادش هم دخالتگر نباشن
(اما در کنار این بگه چادر سر کن (خلاف میلتون) اگه بخواین شاغل بشید مخالفت کنه و بگه هر شغلی مناسب نیست درس بخون معلم شو ،اما پول بهتون کم بده بگه پول من نیس پول هردومونه اما ی چیزی نیاز داشته باشین بخره اگه نداشته باشه هم برنامه ریزی کنه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
این چه طرز حرف زدنه؟ هوا و هوس بی حجابی نزده سرم من خودم محجبم اما بدون چادر میخوام اون منو مجبور کرده من وقتی میرم بیرون تو مسیر دانشگاه بالاخره ادمم گشنم میشه یا منم دلم چیزی میخواد ولی وقتی ایشون 500میزنه به کارتم تو این دوره زمونه من شدم ادم بده؟
چادر حالا نه روسری و مانتو و شلوار هم محدودیت داره ؟یا مثلا شلوار کوتاه که میپوشن یه وجب بلندترش محد ...
برای من شال هم محدودیت داره ما انسانیم و خودمون میتونیم پوشش مون انتخاب کنیم هرکس هرجور ک زاحته میتونه بگرده من حجاب دوس ندارم انجام نمیدم شما دوس داری و انجام میدی ب این میگن ازادی
من دارم سوال میپرسم کسی و مخاطب قرار ندادم و درباره کسی حرف نزدمجوابی برای سوال هام نداری پس حرف تو ...
مخاطب قرار ندادی؟از اون موقع هر کسی میگه با قسمت حجابشم مخالفم رو داری ریپ میزنی یا میگی شماها سینه و باسنتونو نشون میدین یا میگی چرا بلندتر نمیپوشین این یعنی دخالت حالا تو اگه معنی دخالتو نمیفهمی بحثش جداست