2777
2789
عنوان

همچین مردی خواستگارتون باشه قبول میکنید آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 865 بازدید | 68 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این چه طرز حرف زدنه؟ هوا و هوس بی حجابی نزده سرم من خودم محجبم اما بدون چادر میخوام اون منو مجبور کرده من وقتی میرم بیرون تو مسیر دانشگاه بالاخره ادمم گشنم میشه یا منم دلم چیزی میخواد ولی وقتی ایشون 500میزنه به کارتم تو این دوره زمونه من شدم ادم بده؟

درخواست دوستی ندیددددد چه مذکر چه مونث 🙏🫥
یکیش لباسه چادر محدودیت داره ک من اصلا نمیتونم باهاش کنار بیام چندتا خواستگار هم فقط ب همین خاطر رد ...

چادر حالا نه 

روسری و مانتو و شلوار هم محدودیت داره ؟

یا مثلا شلوار کوتاه که میپوشن یه وجب بلندترش محدود میکنه ؟ جلوی راه رفتنو میگیره؟ 

همین روسری پوشیدن یا نپوشیدنش چه تاثیری تو زندگی داره ؟

کجا رو محدود میکنه ؟

چادر حالا نه روسری و مانتو و شلوار هم محدودیت داره ؟یا مثلا شلوار کوتاه که میپوشن یه وجب بلندترش محد ...

عزیزم به شما چه ربطی داره؟هی از اون موقع گیر دادی به بقیه به زور میخوای عقایدتو بکنی تو حلق مردم 

ما برامون همون مانتو هم محدودیته حالا شما هر جور میخوای فکر کن 

چادر حالا نه روسری و مانتو و شلوار هم محدودیت داره ؟یا مثلا شلوار کوتاه که میپوشن یه وجب بلندترش محد ...

برای من شال هم محدودیت داره ما انسانیم و خودمون میتونیم پوشش مون انتخاب کنیم هرکس هرجور ک زاحته میتونه بگرده من حجاب دوس ندارم انجام نمیدم شما دوس داری و انجام میدی ب این میگن ازادی 

1404/01/23 برای همیشهههه رفت🙂

عزیزم به شما چه ربطی داره؟هی از اون موقع گیر دادی به بقیه به زور میخوای عقایدتو بکنی تو حلق مردم ما ...

من دارم سوال میپرسم 

کسی و مخاطب قرار ندادم و درباره کسی حرف نزدم

جوابی برای سوال هام نداری پس حرف تو دهنم نذار 

دارم درباره لباس حرف میزنم هیچ کجای حرفم از عقاید چیزی نگفتم 

ذاتا اگر جوابی داشتی گارد نمیگرفتی

برای من شال هم محدودیت داره ما انسانیم و خودمون میتونیم پوشش مون انتخاب کنیم هرکس هرجور ک زاحته میتو ...

جواب سوال های من‌این نیست 

من منظور شنا از محدودیت رو متوجه نمیشم 

مثلا با روسری چه اتفاقی میفته ؟ سر رو نمیشه چرخوند ؟ یا جلوی شنوایی رو میگیره ؟ یا باعث مریضی میشه ؟ یا زبره؟  یل تنگه ؟

برام سواله واقعا 

من دارم سوال میپرسم کسی و مخاطب قرار ندادم و درباره کسی حرف نزدمجوابی برای سوال هام نداری پس حرف تو ...

مخاطب قرار ندادی؟از اون موقع هر کسی میگه با قسمت حجابشم مخالفم رو داری ریپ میزنی یا میگی شماها سینه و باسنتونو نشون میدین یا میگی چرا بلندتر نمیپوشین این یعنی دخالت حالا تو اگه معنی دخالتو نمیفهمی بحثش جداست 

جوابتو اتفاقا خوب دادم متاسفانه نمیدونم چرا بهت فشار اومده 

جواب سوال های من‌این نیست من منظور شنا از محدودیت رو متوجه نمیشم مثلا با روسری چه اتفاقی میفته ؟ سر ...

سوالات تون خیلی چرته خب واس همینه ک جوابی نمیگیرید چ ربطی داره مگ ما میگیم با روسری نمیتونیم بشنویم؟ میگیم حجاب دوووووووس نداریم اینجوری راحت تریم همین

1404/01/23 برای همیشهههه رفت🙂